Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás után kisebb lesz a...

Szoptatás után kisebb lesz a mell?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt megnő a mell, amíg szoptatunk, addig meg nagy marad, akár még tovább nő. Amikor végleg befejezzük a szoptatást, akkor mennyire húzódik vissza? Kb. akkora lesz, mint terhesség előtt, vagy marad ilyen nagy és lógni fog? Tapasztalatok?
2010. ápr. 9. 12:11
 1/9 anonim válasza:
60%
Nekem megfigyelhetöen kisebb lett a melem utána. Szerintem ez min dekivel így van. =)
2010. ápr. 9. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Kissebb de még hogy mennyivel.... :(

Ami nem is lenne baj,ha nem lógna.Mint egy félig üres tejeszacskó.De komolyan.

Most ismét szoptatok,nagyobb mint a lányomnál volt.Szerintem most még rosszabb lesz a végeredmény.....

ja az lemaradt,hogy kissebb lett a me´rete ismint terhesse´g elött.E`ppen azért mert lóg,és nem szépen "áll "mint elötte.

2010. ápr. 9. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
18 hónapig szoptattam,egy picit kisebb(mondjuk mindig is kicsi volt :))és nagyon plöttyedt...
2010. ápr. 9. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
megint az utolsó vagyok: gyorsan hozzá teszem,a férjem így is imádja,tudja,hogy azért lett ilyen mert az ő gyermekét tápláltam vele,és ez a lényeg.
2010. ápr. 9. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Enyém is fonnyad és csofadt lett:(((

13 hónapig szoptattam.

2010. ápr. 9. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok a kivétel. Nekem egy picit nagyobb lett 1 kosármérettel viszont a formáját elveszítette. Bár nem annyira mint gondoltam. Nem csimpánzos lett a cicim csak a bimbó feletti rész nem olyan domború hanem inkább homorúbb picit. Én szerencsés vagyok.
2010. ápr. 10. 12:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezek szerint ez a legjobb eshetőség? (amit az utolsó hozzászóló írt?)

Esély sincs rá, hogy mondjuk kb. akkora legyen, mint azelőtt vagy hogy a formája ne változzon meg ennyire???

2010. ápr. 10. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a gyerek táplálása ezzel jár, tönkre megy a mell.
2010. ápr. 11. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú... de végülis ezért találta ki a természet és nem azért, hogy jól mutasson... bár, a második gyerek esélyét azért nagyban megnövelné, ha nem menne teljesen tönkre :-(
2010. ápr. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!