Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit javasoltok, mit szedjek,...

Mit javasoltok, mit szedjek, hogy majd legyen tejem? Kb.2 hét múlva szülök.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Laktoherb (vagy bármilyen más tejszaporító tea), de szerintem még ne kezd el, majd csak a szülés várható időpontja körüli napokban.

Szedhetsz homeós bogyót, urtica urens 5CH napi 2x5 golyót vagy ricinus communis 5CH napi 2x5 golyót (ezek olyan 600 Ft körül vannak). Aztán van még a More Milk kapszula, erre rá van írva az adagolása (kb. 6000 Ft)

2010. ápr. 8. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy 11 hetes Babuci anyukája vagyok, Laktoherb teát iszom naponta 1,5 litert mióta hazajöttünk a kórházból, és tényleg sok tejem van tőle. Volt olyan, hogy kihagytam egy napot és éreztem, hogy nem termelődött annyi tejci. Az ára is elfogadható. Szóval én csak ajánlani tudom!
2010. ápr. 8. 14:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos,hogy teljes akaratoddal,lelkeddel akarj szoptatni és ne legyen kétséged afelől,h menni fog!!!!!Biztosan lesz tejed,menni fog a dolog,higgy nagyon magadban!!!Ez a legfontosabb!!!!
2010. ápr. 8. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak a szülés után kezdj bele ilyenekbe. De a fent hozzászólók leírtak mindent, amit ilyenkor tanácsolnak. :)
2010. ápr. 8. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
teljesen egyetértek az előzőekkel, főleg azzal, hogy sokat segít, ha eldöntöd, hogy márpedig szoptatni fogsz. Még azt javasolnám, hogy vigyél magaddal mellszívót a kórházba is, mert nekem az egyik cicim úgy bekeményedett kb a 3. napon, hogy a pici be sem tudta venni a szájába és csak kínlódtam vele. Ilyenkor egy picit lefejsz, hogy felpuhuljon és könnyebb lesz a bébinek.
2010. ápr. 8. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amit én szedek és iszok, és jónak bizonyul: Urtica urens bogyó, Humana Still Tea (instant szopi tea), kecskeruta, görögszéna (ezeket drogériában lehet kapni). Ezen kivül nagyon jó a barna sör (max.1 pohárral iszom, orvos ajánlotta), illetve amig nagyon pici volt a baba barna sör helyett alkoholmentes maláta sört ittam. A sör azért jó, mert a magas szénhidráttartalom serkenti a tejtermelést.
2010. ápr. 10. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljes akarat, meg hit...

Amíg haza nem jöttünk a kórházból, fel sem merült a gondolat, hogy esetleg ne tudjak szoptatni.

De nem sikerült, több dolog is közrejátszott, de semmiképp nem az, hogy nem akartam volna, vagy ne hittem volna benne. Akartam nagyon, nem jött össze...

Egyébként Laktoherb teát ittam, meg volt vmi kis zöld dobozos, pici golyó, 9 db-ot kellett belőle bevenni.

Kicsit más, a kérdezőnek:

Én (majdnem) 2 héttel a szülésre kiírt időpont előtt voltam ultrahangon délelőtt, meg is beszéltük 2 hét múlvára a következőt. Hát abból már semmi nem lett, mert még aznap(!) este mehettünk vissza, hajnalra meglett a babám:-)

Lehet, neked is holnap, vagy holnap után úgy dönt a pici, hogy nem várja ki:-)

2010. ápr. 11. 00:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

(Utolsó vagyok, hülyeséget írtam, nem tudom, a 9-et honnan szedtem, bocsi:-S

5-öt kellett, eszembe jutott, Utrica Urens 5ch)

2010. ápr. 11. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!