Mit javasoltok, mit szedjek, hogy majd legyen tejem? Kb.2 hét múlva szülök.
Laktoherb (vagy bármilyen más tejszaporító tea), de szerintem még ne kezd el, majd csak a szülés várható időpontja körüli napokban.
Szedhetsz homeós bogyót, urtica urens 5CH napi 2x5 golyót vagy ricinus communis 5CH napi 2x5 golyót (ezek olyan 600 Ft körül vannak). Aztán van még a More Milk kapszula, erre rá van írva az adagolása (kb. 6000 Ft)
Teljes akarat, meg hit...
Amíg haza nem jöttünk a kórházból, fel sem merült a gondolat, hogy esetleg ne tudjak szoptatni.
De nem sikerült, több dolog is közrejátszott, de semmiképp nem az, hogy nem akartam volna, vagy ne hittem volna benne. Akartam nagyon, nem jött össze...
Egyébként Laktoherb teát ittam, meg volt vmi kis zöld dobozos, pici golyó, 9 db-ot kellett belőle bevenni.
Kicsit más, a kérdezőnek:
Én (majdnem) 2 héttel a szülésre kiírt időpont előtt voltam ultrahangon délelőtt, meg is beszéltük 2 hét múlvára a következőt. Hát abból már semmi nem lett, mert még aznap(!) este mehettünk vissza, hajnalra meglett a babám:-)
Lehet, neked is holnap, vagy holnap után úgy dönt a pici, hogy nem várja ki:-)
(Utolsó vagyok, hülyeséget írtam, nem tudom, a 9-et honnan szedtem, bocsi:-S
5-öt kellett, eszembe jutott, Utrica Urens 5ch)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!