Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hasfájásra mi a legjobb? Se...

Hasfájásra mi a legjobb? Se éjjelünk se nappalunk

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Torna, masszírozás, görcsoldó (infacol, espumisan, grapwater stb), de a babák 90%a hasfájós, elmúlik majd, nem nagyon van "csodaszer". Kitartás!
2010. ápr. 8. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg mecsek baby, vagy babamosoly tea. Vagy tedd hasra és simogasd a hátát. Vagy egy kis tornáztatás.
2010. ápr. 8. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekunk a Gripe water valt be mint csodaszer. Nagyon hasfajos volt, szuletesetol kezdve tobb mint egy evig. Bevette es 5 perc utan csend lett ;) Hasznaltuk meg az Espumisan cseppeket is, az is jo.
2010. ápr. 8. 09:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Tea, torna, simi. Én mindhármat alkalmaztam egyidejüleg. Így is fájt neki a pocija, de hamarabb kiszünt neki. 2hós koráig volt hasfájós.
2010. ápr. 8. 09:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a kicsi? Az én lányom 4 hónapos múlt és eddig 4 alkalommal voltunk kórházban. Kb. 2 hetes korában kezdődött a hasfájás és mondhatom, hogy mi is megjártuk a poklokat. Azt mondták normális, majd kinövi. Tegnap jöttünk haza az I-es számú gyermekklinikáról...laktózérzékeny a lányom, ezért szenvedett ilyen sokat. Egy hete laktózmentes tápszert kap, azóta este 8-tól reggel 8-ig alszik.

Természetesen nem azt mondom, hogy a Te babádnál is ez a gond, csak annyi a lényeg, hogy ne nyugodj bele. Normális valóban, hogy egy babának fáj időnként a pocakja, de az nem, hogy se éjjeletek, se nappalotok. Maceráld az orvosodat, hogy vizsgálják ki, mondd el, hogy állandóan sír. Ne add fel, csak akkor kell ebbe belenyugdni, ha már tényleg mindent kizáratak.

Más tünetek nincsenek egyébként? Hasmenés? Zöld kaki? Lepedékes nyelv? Szépen szopizik? Mennyit és mennyi időnként? Egy ciciből szoptatsz?

Néha egyszerűen meg lehet oldani ezeket a dolgokat...tapasztalatból mondom.

2010. ápr. 8. 09:37
 6/11 anonim ***** válasza:
tea, simi, masszír, alapos büfiztetés. Ha mohó, többszöri büfiztetés kaja közben.
2010. ápr. 8. 09:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálunk az Espumisan vagy a Sab cseppek váltak be, 5 perc után már hatottak, de nagyon jót tesz a hasra fektetés is.
2010. ápr. 8. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Sorstárs!

Három hétig hagytuk a gyerekt szenvedni,mert minden gyógyszertárban kapható sz.rt kipróbáltunk, hátha segít. Vidd el a gyermekorvoshoz!A mi babánkat megvizsgálta kapott papaverines cseppeket és normaflore-t, azóta jelentősen jobb a helyzet. A baba nem sír, magától elalszik.

Nagyon együttérzek, pokol volt az elmúlt három hetünk.Menjetek a gyermekorvoshoz!!!!

2010. ápr. 8. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ismerős a történet. Mi Infacol-lal kezdtünk és áttértünk Espumisanra. Probálkoztunk az édeskömény teával is, de az nem vált be. Az a baj, hogy minden baba más és más, így nem nagyon tudja az ember, hogy a Ti babátoknak mi lenne a legjobb. Mindezek mellett maszírozás, torna, és én simiztem úgy is, hogy oldalra fordítottam és így egyszerre simógattam a hasát és a hátát is. Aludni meg hason volt nekünk a legjobb, sőt a mai napig hason alszik, kivéve ha babakocsizunk! Kitartás, nemsokára elmúlik!
2010. ápr. 8. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:
a Forever Living termékekből az Aktivátor cseppet szopizás előtt. Tuti siker.
2010. ápr. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!