Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mellszívó vagy inkább kézi fejés?

Mellszívó vagy inkább kézi fejés?

Figyelt kérdés
Kinek mi vállt be ??érdemes mellszívót venni?
2010. ápr. 7. 08:27
 1/4 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nekem a kettő kombinálása vált be: Avent kézi mellszívó + a mellem nyomása-fejése. Biztos jó a két módszer külön is, de nekem a tejadó reflexszel nem jön le minden, tehát se a fejés, se a mellszívás nem ad tökéletes eredményt, a kettő egyben nálam a tuti.
2010. ápr. 7. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az Avent kézi mellszivója vállt be. Én nagyon szeretem. Könnyen kezelhető.
2010. ápr. 7. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szintén Avent Isis párti vagyok. Könnyen kezelhető és nagyon gyors, nekem legalábbis. Egy mellből 1 deci tejet 5-7 perc alatt lefejek vele.
2010. ápr. 7. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha nagyon sok tejed marad szoptatás után, akkor érdemes inkább a drágább, elektromos mellszívót választani. (Az Avent kb. 30.000 forintba kerül, és nagyon jó!) A kézi mellszívótól sok nőnek annyira megfájdul a keze, hogy akár ínhüvelygyulladást is kaphat. Ez persze nem törvényszerű, kinek melyik a kényelmesebb. Nekem az elektromos jobban bevált. (:
2010. ápr. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!