Szoptatás alatt milyen fogamzásgátlót szedjek szerintetek? Vagy hogyan védekezzek, a párom az óvszert utálja!
2 hete szültem igy még nem voltam a 6 hetes kontrolon, csupán kiváncsi voltam hogy mások hogyan védekeznek!!
De mindenképpen elmegyek az orvoshoz és megérdeklődöm, na mindegy!!
Szia!
Én Patentex hüvelykúpot használtam. Előtte Pharmatexet, de az mellett terhes lettem, ezért a 2. lányomnál Patentexet, és amint abbahagytam a szoptatást, rendes fogamzásgátlót kezdtem szedni.
Értem.
Első vagyok. Én a 6 hetes kontrollon tervezem megkérdezni (2 hete szültem én is), mert az én párom se szereti a gumit. Bogyót viszont én nem szeretnék szedni a tej miatt. De ha jól tudom, létezik még pesszárium, mi azt szeretnénk felíratni.
Szia! Én egy 11 hetes Manóka anyukája vagyok. Nálunk is nagy nehézséget okozott a fogamzásgátló módszer kiválasztása. Gumit utálja a párom. A "kiszállós" módszer szerintem olyan, mintha ki se szállt volna, mert tudjuk hogy az előváladékban is vannak spermiumok. A hüvelykúp mellett hoztuk össze a Manókát, szóval ez is kilőve. A gyógyszert nagyon elleneztük, de a doki meggyőzött bennünket, hogy nem lesz baja a Manónak. Nekem is Azaliat írt fel az orvos, igaz nem olcsó, a három havi adag 7410,- Ft volt. De ha nem akarunk másik babát ilyen rövid időn belül akkor valamit lépni kell...
Még van pár heted eldönteni melyik mellett döntesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!