Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miértr fáj a mellbimbóm...

Miértr fáj a mellbimbóm udvara, és az alatta lévő rész, amikor szoptatok?

Figyelt kérdés

Jól van mellre téve a baba, és nincs is kirepedve, de majd megőrülök, amikor szopizik. Ja, és csak a jobb mellemről van szó. Volt már valakinek ilyen gondja? Hogy gyógyult meg?

Volt 2 hete mellgyulladásom, pont a jobb mellemben, de antibiotikummal már helyrejött. Akkor meg mitől fájhat? Már alig merem neki odaadni a cicit, annyira rossz.

2008. szept. 23. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt, hónapokig fájt, fájdalmas volt,eleinte mindkettő mellemnél.. szerintem igy utólag nézve azért is szokott le a jobb ciciről. De csak balból is kitűnően szoptatok és méretbeli különbség sincs. Mára érzéketlenné vált szerencsére, de sokszor tényleg már sírtam, csillagokat láttam. C

Csak azért irom, ha esetleg kétésgbeesnél hogy a jobb-ból már nem tudsz szoptatni. Én fejtem a jobbat 5 hós koráig, onnantól pedig csak a balra teszem mindig. Mikor fejlődési ugrása volt bizony 1-2 óránként is szopizott csak a bal mellből de megérte, nem adtuk fel. 1 éves és még 2-3szor szopik. Szóval sok sikert!!! De fogok jönni vissza és megnézem hátha valaki tudja mi a fenétől van ez és mi a megoldás, mert akkor azt megjegyzem!!

2008. szept. 23. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Már én is úgy vagyok vele, hogy a bal cicim fogom odaadni neki, és a jobból pedig kifejem a tejet, mert úgy érzem, hogy ez már nem norális fájdalom. Bár volt hogy sírtam miközben szopizott, de már nem hiszem el, hogy három hét alatt csak egyre fokozódik, és semmit nem enyhül a fájdalom. Remélem ír majd még valaki valami okosat. Neked pedig köszönöm, hogy írtál!
2008. szept. 23. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy mitől fáj azt nem tudom pontosan,de nekem is ugyan ez volt.Bár nekem vér is lett a mellbimbóm elején.Mint egy vérhólyag.Kiszúrtam tűvel és kinyomkodtam a vért.Azóta nem fáj.Szerintem eret nyomhat az ínye a babának mikor szopik és az fájhat.Persze ezt csak én gondolom és nem orvos mondta.
2008. szept. 23. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazad van! Minden esetre még megpróbálok utánajárni, és ha tudok valami konkrétat, akkor írok!

Köszönöm a válaszod!

2008. szept. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!