Miértr fáj a mellbimbóm udvara, és az alatta lévő rész, amikor szoptatok?
Jól van mellre téve a baba, és nincs is kirepedve, de majd megőrülök, amikor szopizik. Ja, és csak a jobb mellemről van szó. Volt már valakinek ilyen gondja? Hogy gyógyult meg?
Volt 2 hete mellgyulladásom, pont a jobb mellemben, de antibiotikummal már helyrejött. Akkor meg mitől fájhat? Már alig merem neki odaadni a cicit, annyira rossz.
Nekem is ugyanez volt, hónapokig fájt, fájdalmas volt,eleinte mindkettő mellemnél.. szerintem igy utólag nézve azért is szokott le a jobb ciciről. De csak balból is kitűnően szoptatok és méretbeli különbség sincs. Mára érzéketlenné vált szerencsére, de sokszor tényleg már sírtam, csillagokat láttam. C
Csak azért irom, ha esetleg kétésgbeesnél hogy a jobb-ból már nem tudsz szoptatni. Én fejtem a jobbat 5 hós koráig, onnantól pedig csak a balra teszem mindig. Mikor fejlődési ugrása volt bizony 1-2 óránként is szopizott csak a bal mellből de megérte, nem adtuk fel. 1 éves és még 2-3szor szopik. Szóval sok sikert!!! De fogok jönni vissza és megnézem hátha valaki tudja mi a fenétől van ez és mi a megoldás, mert akkor azt megjegyzem!!
Lehet, hogy igazad van! Minden esetre még megpróbálok utánajárni, és ha tudok valami konkrétat, akkor írok!
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!