4 hos babám eddig 3-4 oránként evett,1 hete pedig 1-2 orát is alig bir ki, azért lehet mert nem olyan táplálo már a tejcsim?
Figyelt kérdés
Éjszaka is eddig átalutta,de már most 2 oránként eszik.Már csak az egyik mellem fogadja el,ezért nem is tudom már a másikbol szoptatni se,szerintem már nincs is benne tej.Lehetséges,hogy a tápértéke ennyire lecsökkent volna?2008. szept. 23. 09:02
1/4 A kérdező kommentje:
Megint rossz helyre tettem fel a kérdést,aki tud segitsen,BOCSI.
2008. szept. 23. 09:03
2/4 anonim válasza:
Fejd le,hogy mennyi van benne!De mind2 melledből külön fejd le.Aztán várj vele egy kicsit és nézd meg mennyi zsír réteg van rajta.Ha csak hajszál vékony a réteg menj el a gyerekorvoshoz és beszélj vele.Úgy tudom ez a legegyszerűbb módja megállapítani mennyire tápanyag dús a tej.Amúgy ebben a korban az enyém is fogyott,de 1 hónap alatt helyreállt.De beszélj orvossal!
3/4 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy növekedési ugrása van, azért kér gyakrabban enni, de a fogacska is dolgozhat az ínye alatt. Lehet, hogy 1 mellből egyszerre kicsit kevés neki. Próbáld minden alkalommal kínálni a másikat is, előbb-utóbb majd biztos elfogadja. Esetleg nem használsz új illatot? Attól is lehet elutasító. Abban nem nagyon hiszek, hogy nem elég tápláló a tejcsid. Biztos, hogy az a legjobb a babád számára!
4/4 A kérdező kommentje:
2 NAPJA POTOLOM TÁPSZERREL ÉS AZOTA MINDEN RENDBEN LETT,A JOBB CICIBÖL MÁR SZERINTEM SEMMI NEM JÖN,ÉS NEM TUDOM A BALT SE FEJNI MERT EGY CSEPP SE JÖN KI,BÁR ÖT MÉG ABBOL ETETEM.
2008. szept. 26. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!