Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meg lehet úszni úgy a lógó...

Meg lehet úszni úgy a lógó melleket, hogy nem szoptatok?

Figyelt kérdés
Vagy lefejem és cumiztatom a gyereket?
2016. ápr. 16. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem szoptatsz, és más módon sem üríted ki a melledet, akkor begyullad, rettentően fáj, és könnyen műtét lehet a vége. Ilyen sajnos olykor előfordul azokkal is, akik szeretnének szoptatni, csak a babának nem jó a technikája, vagy más ok miatt nem ürül ki a mellükből rendesen a tej.

Létezik tejapasztó gyógyszer, de azt Magyarországon csak azoknak adják, akiknek szülés után meghal a babájuk, vagy nagyon súlyos egészségügyi indokuk van arra, hogy ne szoptassanak.

2016. ápr. 16. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Már önmagában a terhesség is elég lehet ahhoz, hogy a mellek megereszkedjenek, hiszen ilyenkor is elkezdenek nőni. És ha te nem is akarsz szoptatni, a tejed attól még belövellhet akkor is, ha nem teszed mellre a babát, amitől szintén megnő a mell, és lógóssá válhat.

Mondjuk nekem szoptatás ide vagy oda, nem lett lógó mellem. Nincs kőbe vésve, hogy mi fog történni.

2016. ápr. 17. 08:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam ha megereszkedik akkor megplasztikáztatom. 75/B-s mellem van,szóval még jól is jött volna indoknak.De nem ereszkedett meg,azóta is feszesek.Szerintem genetika...

Ne haragudj,de a puncid miatt nem aggódsz?Vagy a következő kérdésed már a császárról fog szólni??? Egyenlőre még nőjj fel a feladathoz,ha ilyeneken agyalsz...

2016. ápr. 17. 21:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Alapból 70A-s melleim voltak. Terhesen nagyot nőttek,rengeteg tejem volt, 22 és 33 hónapig szoptattam. Most 75B a méretem, és ha nem is feszesek, de nem lógnak.
2016. ápr. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!