Meg lehet úszni úgy a lógó melleket, hogy nem szoptatok?
Ha egyáltalán nem szoptatsz, és más módon sem üríted ki a melledet, akkor begyullad, rettentően fáj, és könnyen műtét lehet a vége. Ilyen sajnos olykor előfordul azokkal is, akik szeretnének szoptatni, csak a babának nem jó a technikája, vagy más ok miatt nem ürül ki a mellükből rendesen a tej.
Létezik tejapasztó gyógyszer, de azt Magyarországon csak azoknak adják, akiknek szülés után meghal a babájuk, vagy nagyon súlyos egészségügyi indokuk van arra, hogy ne szoptassanak.
Már önmagában a terhesség is elég lehet ahhoz, hogy a mellek megereszkedjenek, hiszen ilyenkor is elkezdenek nőni. És ha te nem is akarsz szoptatni, a tejed attól még belövellhet akkor is, ha nem teszed mellre a babát, amitől szintén megnő a mell, és lógóssá válhat.
Mondjuk nekem szoptatás ide vagy oda, nem lett lógó mellem. Nincs kőbe vésve, hogy mi fog történni.
Én úgy voltam ha megereszkedik akkor megplasztikáztatom. 75/B-s mellem van,szóval még jól is jött volna indoknak.De nem ereszkedett meg,azóta is feszesek.Szerintem genetika...
Ne haragudj,de a puncid miatt nem aggódsz?Vagy a következő kérdésed már a császárról fog szólni??? Egyenlőre még nőjj fel a feladathoz,ha ilyeneken agyalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!