Bimbóvédő:normál vagy mini?
Figyelt kérdés
Honnan tudjam hogy melyik a jó nekem?Még soha nem láttam csak képről.Mire figyeljek?2010. ápr. 6. 11:41
1/8 anonim válasza:
Ne vegyél, ha nem vagy biztos benne, hogy kelleni fog. Ha kell, akár apa is elszalad érte a gyógyszertárba. De hidd el, a babának és neked is jobb, ha megtanultok nélküle szopizni.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia,azért szeretném kipróbálni mert 3.5 hós fiamnak nem kell a cumis üveg,pedig kezd apadni a tejem és pótolni kellene neki,de nem hajlandó még az anyatejet sem meginni üvegből:(Ismerősöm is úgy csinálta hogy egy ideig bimbóvédővel szoptatta a babáját és utána tudta cumisüvegből is?!Nem tom mit csináljak?!
2010. ápr. 6. 11:56
3/8 anonim válasza:
Szia! Én normál méretűt vettem, de nem nagyon jött be, mert azon keresztül sokkal nehezebben szívja ki a tejet a baba. Egy csomót nézegettem, hogy normált, vagy minit, de mivel elég nagy a mellbimbóm, normált vettem. Én azért vettem, mert most négy hónapos és kezd mocorogni a foga, úgyhogy nagyon harapott, az egyik mellemet jól "összerágta". Aztán a bimbóvédővel nem is volt hajlandó szopizni, ráadásul ugyanúgy rászorított a mellemre. És ő sem fogadja el a cumisüveget, hiába próbáltam a saját lefejt tejemet adni neki. Én kanállal próbáltam, úgy elfogadta, de az elég macerás, ha nemcsak 20-30 milit akarsz neki pótolni. És kipróbálhatsz többféle cumit, hátha valamelyik fajtát elfogadja.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Utánanéztem és a mellbimbó mérete alapján kell választani.
5/8 anonim válasza:
Az én kisfiam meg nem tud még szopni, koraszülött. Cumisüveget egyszer próbáltam, nem jött össze. Helyette pohárból itatom. Kb 10 perc alatt iszik meg 100 milit.
6/8 anonim válasza:
Ja, fejem neki a tejet 3 óránként.
7/8 anonim válasza:
Én annak idején vettem normált és minit is (aventeset), de csak abban van különbség közöttük, amit a baba bekap. Nekem a klinikán a minit ajánlották, és azt könnyebben bakapta és szívta a baba. Szóval szerintem minit vegyél.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt hiszem veszek minit aztán meglátjuk hogyan tovább!:)
2010. ápr. 6. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!