Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan telik egy két hónapos...

Hogyan telik egy két hónapos baba napja?

Figyelt kérdés
Nálunk még semiyen rendszer nincs, kb 1,5-2 óránként kér enni és ilyenkor fél órát szopizik. Nagyából egész nap szoptatok. Hogyan szoktassam valamilyen rendszerre?
2010. ápr. 5. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:
szia.nekem 11 hetes a babám. Gyakorlatilag ő maga állitotta be a napirendet. 3 óránként kér enni. éjszakánként 5-6 óránként, de van hogy átalussza az éjszakát. plusz minusz egy óra eltéréssel eszik 7 órakor, 10-kor, 13-kor , 16-kor, de ezután már 19-20 órakor fürdetjük, igy a vacsi az 20 órakor van. minden szopi előtt tisztába teszem, szopizunk két mellből kb. 20 -30 percig. evés után 1-1,5 órát üldögél a székében,hasra teszem, énekelek neki, bohóckodok, ő meg nayokat nevet, majd leteszem akiságyba. kb. 1 órát alszik. és e z igy meg egész nap. kivéve délután, mert a 13 órai evés után megyünk ki az udvarra babakocsival. apa kb. 17-18 óra körül ér haza, olyankor is megy a játék és már nem fektetjük le aludni. tudod, eleinte nekem is ilyen gyakran kér enni. én is adtam neki. és én is egész nap szoptattam. de a szülésznőm azt mondta, h ezzel az a baj, hogy azért kér ilyen gyakran enni, mert tudja, h mindig megkapja és kicsit eszik. nekem azt jaasolta, h akármennyire üvölt, 3 óránál előbb ne adjak neki enni. akkor éhes lesz, többet eszik és nem kér olyan gyakran. egy napon belül 2 alkalommal csináltam ezt és sikerült. persze figyelembe veszem a fejlődési ugrásokat, meg ha nyűgösebb. de az ténlyeg nem állapot, h rajtad lóg egész nap.
2010. ápr. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!