Gusztustalan vagy elfogadható?
Mit gondoltok, ha valamilyen okból nem szopiztathatnátok a babátokat, és nem is adhatnátok oda napokig neki a lefejt tejecskéteket, de lefagyasztani sem lenne lehetőség, vajon:
Meginná-e a lefejt tejecskét a férjetek? Sőt,kiszívogatná e a melletekből? Vagy ti kidobnátok a felesleges tejet?
Ezt a kérdést nagyon nem viccnek szánom, mi most ebbe a helyzetbe keveredtünk. És bűntudatunk van miatta. De kiöntözni az ablakon sem szerettem volna. Hát a párom gyomrocskájába került.
Nagyon sajnálom a kisbabát és titeket is, remélem minden rendbejön és hamarosan jobban lesz a picúr!!
A tejes dologgal kapcsolatban én azt tartanám jó megoldásnak hogy lefejni hogy ne fájjon, és kidobni AMÍG nem mondják hogy minden rendben, mert utána beadnám a kórházakba vagy leadnám a védőnői szolgálaton (azt is lehet) hogy adják oda olyan babáknak akiknek szüksége van rá.
Túl vagyunk a műtéten. Hétfőn hazaahoztuk. Lassan visszatér minden e régi kerékvágásba.
Utolsó! Össze tudnál hozni engem azzal az ismerősöddel aki hasonló helyzetbe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!