Gusztustalan vagy elfogadható?
Mit gondoltok, ha valamilyen okból nem szopiztathatnátok a babátokat, és nem is adhatnátok oda napokig neki a lefejt tejecskéteket, de lefagyasztani sem lenne lehetőség, vajon:
Meginná-e a lefejt tejecskét a férjetek? Sőt,kiszívogatná e a melletekből? Vagy ti kidobnátok a felesleges tejet?
Ezt a kérdést nagyon nem viccnek szánom, mi most ebbe a helyzetbe keveredtünk. És bűntudatunk van miatta. De kiöntözni az ablakon sem szerettem volna. Hát a párom gyomrocskájába került.
Szia szereintem ne vegyél be gyogyszert, mert nagyon lassan ürül ki a szervezetböl és abeteg kisbabának nem kell nyugtato, inkább igyál nyugtato teákat, nem drágasés bárme4lyik drogériában lehet kapni..
növérke
Elöszőr is mielőbbi jobbulást a babádnak!
Nyugtatót,ha már nagyon nem birod természetes alapút vegyél be,de előtte kérdezd meg a dokit. Kitartás! Sok-sok erőt kívánok nektek!!!
Szerintem semmi kivetni való nincs,h igy oldjátok meg.
20:14-es tökéletesen megfogalmaztad a kérdésem :-)
Ha a férjed ki tudja szívni a melledből a tejet, akkor te miért nem tudod lefejni?? Felhúzod a pólód, ráteszed a mellszívót, lehúzod a pólót, és szinte senki észre sem veszi hogy mit csinálsz.
Szerintem semmi értelme a párod gyomrocskájába juttatni az anyatejedet. Egy mellszívó sokkal jobb megoldás lenne, és egy termosszal sokra mennél, sok babának jól jönne az a tejecske, a kórházba be is vihetnéd.
Amúgy sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek, kitartás.
Általában a mellszívóval fejem le a tejet, de mikor be volt gyulladva a mellem és a pumpálás után is nagyon fájt, akkor segített rajtam a férjem.
Egyébként a bábácskám szerdán megműtötták, borzasztó állapotban találtuk tegnap. Csupa könyörgés, ijedtség és fájdalom volt a szeme. Görcsben fekszik,fel van fújódva a teste, az arca, csak a lábujjait tudja mozgatni. Még mindig nem fekhetek be hozzá, mert az intenzíven van. Talán holnap kezdhetjük el ujra a táplálást. Tejem még van, ennyi idegség ellenére is, remélem a kicsikém se felejtette el hogyan kell szopizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!