Medela elektromos mellszívóról vélemény?
Figyelt kérdés
Ezt a tipust néztem ki,nem tudom kinek milyen tapasztalata van róla2016. ápr. 5. 16:41
1/5 anonim válasza:
Nekem Medela Mini Electric van, kicsit régebbi modell. Én meg voltam elégedve vele, amíg használni tudtam. (Sajnos egy hónap alatt teljesen elapadt a tejem, de ez nyilván nem a mellszívó hibája.)
2/5 vargapeti válasza:
Nekem Medela Swing-em van. Nagyon kényelmes volt, szerettem, simán olvastam mellette. Sajna alig volt tejem, ez sem tett csodát, nem is használtam sokáig. Egyébként el akarom adni, ha érdekel, írj privit!
3/5 anonim válasza:
Én többet próbáltam.De ez a legjobb.Annyira beindult a tejem tőlle,hogy napi plusz 1litert adtam le.Tiszta fejős tehén voltam.Pedig nagyon nehezen indult.És non stop használtam mert a fiam nem tudott szopni tápszert meg nem akartam neki.
4/5 anonim válasza:
nekem Medela Lactina duplam volt, nagyon szerettem. nagyon kényelmes volt. 20 perc alatt megvolt mind a két mell és rengeteg tejem volt tole.
5/5 anonim válasza:
Medela Mini Electric mellszívónk van. Ez már a harmadik. SENKINEK SEM AJÁNLOM. Amíg működik szépen végzi a dolgát, de, szériahibás. A szívás erősség állító az első kettőnél elromlott, nem szívott egy idő után. Rextra Kft pedig a garanciális termékre nem biztosítja a garanciát 2-3 hétig amig elapad a tej ha nem oldjuk meg másképp... Karácsonyi időszak alatt romlott el a harmadik mellszívó motor. 3 hét szabályos használat után. Rextra Kft aki a garanciális szerviz pedig 2 hétre bezárta az összes üzletét köztük a garanciális szervízét. Ügyfélszolgálatuk pedig sajnálja de nem tesz semmit. Úgyhogy most abban a helyzetben vagyok, hogy vagy fizetek egy nem garanciális szervízre, vagy vehetek egy újabb elektromos mellszívót. A Medela Mini Electric Mellszívót SENKINEK SEM AJÁNLOM!!! Mindhárom mellszívót különböző boltban vettük, tehát a termék szériahibás. kjét gyerekünk van az elsőnél 1 évet a másodiknál 3 hónapnál tartunk a 3 mellszívóval. Csak nagyon rövid ideig használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!