A keves anyatej is segit?
Én 10ml-nél adtam fel. Úgy gondoltam, h amíg akár csak 1 csepp is van én fejem, szoptatom. De mikor már csak 5-10ml-et evett összesen anyatejből én feladtam. Ekkor 3 hónapos volt. Nagyon sajnáltam.. Es sokat sírtam, de.. Ez van.
És igen csatlakozom az elöttem szolohoz, nagyon ügyes vagy hogy így kitartottál. Most már úgyis jön a hozzátáplálás sztem nem kell "ráerőszakolnod magad" a fejések miatt. Ha úgy érzed nem megy hát nem megy. De sztem ettől független cicire még rakhatod. Amúgy nem tudom h sokat számít e egyetlen csepp tej is. Én mondom az utolsó cseppet is odaadtam még ha az csak 5ml volt. Miért ne adjam ha van? :) de a te esetedben.. Már azért "nagyobb" mint anno nekem volt. Így talán el is hagyhatod a fejést.
Koszonom az elismerest,ez jol esett,mert nekem is lelkiismeret furdalasom van meg mindig hogy nem tudtam szoptatni...
A foga is koran jott ezert adtam fel vegleg a szoptatast mert harapott barmit csinaltam,naprol napra erosebben,na akkor en is zokogva de feldtam a harcot,azota csak fejem...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!