Mit csináljak, hogy ne akarjon ennyit enni?
Mi az hogy sokat hízott?
Havi 400 a minimum és az is normális ha ezt egyetlen hét alatt meghízza az újszülött (sőt még heti 600 g is oké az első félévben)!
3 hetes kora kőrül simán 120-150-et evett a babánk.
Tedd melre még gyakrabban vagy pótolj!
Ez a két lehetőség van.
Az éheztetést talán te se gondoltad komolyan?
esetleg keress í6 hívj szoptatási tanácsadót, keress rá, hogy a környéken ki van, házhoz megy.
ha gyakrabban mellre teszed, attól lesz több tej.
sajnos én is sok tápszert adtam az elején, aztán nehéz volt csökkenteni. de a tanácsadó segített.
és az összebújás minél kevesebb ruhában, pucér mellkasodra pelenkában.
a pótlást ne cumisüvegből add, abból könnyen jön, hanem kiskanállal, vagy szoptanít-tal, erre is keress rá, mi házilag csináltunk hasonlót.
én görögszéna kapszulát is szedtem, 3szoros adagot egy hónapig.
és ne mérd, csak max 3-4 naponta. számold a tele pelenkát, vagy inkább azt mérd, ha kijön, be is ment.
Félre értitek. Nem akarom éheztetni, sőt eddig semmi baj nem is volt. Csak a védőnő lecseszett,hogy mennyit hízott a gyerek. Utána megkérdezte mennyit eszik mondtam,hogy 100-at és felháborodva mondta, hogy az rengeteg, annyit ne egyen. De úgy szidott le,hogy tök felelőtlennek éreztem magam és majdnem is sírtam magam,hogy miért beszél velem így.
Egyébként 2660-al jöttünk ki egy hetesen.
És ehhez viszonyítva nézte hogy rengeteget hízott,meg, hogy mivel ő hamarabb jött még lassabban kéne híznia.
De én úgy döntöttem, hogy nem érdekel, nem bukja vissza, csak egy minimális mennyiséget a büfivel, nem sír,hogy fáj a hasa, max ha a szelek bántják,de akkor elég neki egy kis masszírozás és rendbe is jön.
Nem a kajáján fogok visszafogni,az se jobb ha azért sír szegénykém mert éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!