Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hónapos csecsemőnek mennyit...

1 hónapos csecsemőnek mennyit kell enni hogy jól lakjon?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám és kb 3 óránként szopozik,de előfordul hogy előbb kéri.Mindkét mellemből eszik több mint fél óráig, a végére bealszik. Ha kiveszem a szájából, 1-2 percen belül sírni kezd és keresi a cicit.Aztán a tej nagy része visszabukik belőle. Nem értem. Ilyenkor éhes még? Adjak neki tejcsit? Olyan mintha soha nem lenne elég neki.Mit javasoltok?
2008. szept. 21. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éhes csak a cicit keresi,mert azon alszik el.Próbáld meg,hogy csak 20perceket legyen cicin,hogy ne aludjon el közben.Szerintem elég kell hogy legyen a 20p mindkét mellből a 3 órás etetéssel nincs gond,persze ha 2,5 telik el az se baj.Vedd el tőle a cicit és adjál neki cumit ha máshogy nem nyugszik meg szerintem így is aludni fog.
2008. szept. 22. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:

szia, az én kisfiam is 1 hónapos, és max 20 percet szokott lenni a cicin

ha nem vagy benne biztos, hogy mennyit eszik akkor mérd le szopizás elött

az enyém olyan 100-120at eszik, ennyi elég neki bőven a felesleget bukja ki

amikor cicin van eszik vagy szopizik?

mert ezt megtudod különböztetni te is, ha meg csak szopizik akkor adja neki cumit

én reggel csak azzal tudom például vissza altatni

2008. szept. 24. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos!

Egy szoptatás egy mellből történjen.Hisz a mell tartalma három részből áll 1. víz 2. cukor 3. zsír. Na mivel te két mellből szoptattál a babád csak a cukros tejig jut el. Ez azért nem jó mert a sok cukortól fájhat a hasa. A székletük ilyenkor vizes bűzös és fröcsköl.

Próbáld meg egy mellből jóllakatni és ha elalszik még fej le amennyit letudol és azt itasd meg vele ha felébred.

2008. szept. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!