Miért nem lehet a frissen fejt tejet a hűtötthöz önteni?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam,hogy előbb le kell hűteni és utána összeönteni.Miért?Megromlik,ha így fagyasztom le?És hogy lehet kis adagokat "gazdaságosan" lefagyasztani?2010. ápr. 2. 23:20
1/9 anonim válasza:
A frissen fejt tej nincs pasztörizálva, fel kell forralni.
2/9 anonim válasza:
Gondolom anyatejről van szó. Azt nem hiszem, hogy kell pasztörizálni, bár lehet, hogy én tudom rosszul. Én a hütőtthöz fejtem hozzá, és utána lefagyasztottam. Eddig minden rendben volt vele, már többször evett belőle a babám, és nem lett baja.
3/9 anonim válasza:
Szia én is a hűtötthöz fejem a köv. adagot.Szerintem sem lesz semmi baja.Ahogy az előttem válaszoló is írta!:)
4/9 anonim válasza:
Nekem a védőnő mondta, hogy a hideget ne keverjem a meleggel. Hogy miért azt ne tudom,lehet kicsapódik belőle vmi.
5/9 anonim válasza:
Én mindig hozzáöntöttem és a nap végén fagyasztottam.
6/9 anonim válasza:
A hűtötthöz lehet még hozzáönteni, de csak az aznapit.
A fagyazstotthoz már NEM lehet hozzáönteni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Akkor jól csináltam és nem vész kárba a sok tejcsi.
2010. ápr. 3. 17:28
8/9 anonim válasza:
Én leadom az anyatejet, kétnaponta jönnek érte, így ha egy üveg nem telik meg, akkor abba fejem a következő adagot. Kaptam egy kis könyvet is az anyatejgyűjtő állomástól, amiben le van írna, hogy így csinálhatom!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. ápr. 4. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!