Meddig lehet így húzni?
Szia!
Ha sokáig szeretnél még szpotatni, akkor ne pótolj!!! Inkább tedd cicire többször, de semmiképp se pótolj, mert csökkenni fog a tejed, és akár rövid időn belül el is apadhat.
Az én kisfiam most 9 hetes, és nekem nagyon nehezen indult meg a tejem a szülést követően, nagyon sokat szenvedtem vele, de sikerült elérni, hogy rengeteg tejem van. 140-180 ml-eket eszik a fiam, és mindig bőven elég, sőt sokat le is tudok még fejni utána.
A lényeg, hogy bármennyire is nehéz (ez egy pár nap, amíg beáll a szervezeted a gyerek igényére), ki kell bírnod, mert csak a gyerek tudja visszahozni a tejed. A szoptatás a kereslet-kínálat elvén működik, vagyis a cicid annyi tejet fog termelni, amennyire a gyereknek szüksége van, tehát ha arra "szoktatod" magad, hogy csak a ciciből eszik, akkor pár napon belül rendeződni fog a dolog.
Inkább tedd sűrűbben cicire, akár 20 percenként. Mindig ki tud valamennyit szívni a melledből, ne aggódj, nem fog éhen halni. Ezen kívül még fontos az is, hogy mindig fejd le etetés után mindkét melled, még ha nagyon kevés marad is.
Hidd el, ez működik. Nálam bevált, más módszer pedig nem létezik arra, hogy sokáig tudj szoptatni.
Nagyon nehéz az a pár nap, de hamar túl lesztek rajta, és utána nem kell tápszerezni a gyereket, és Neked is sokkal könnyebb lesz minden etetés.
Kitartást, ha megfogadod a tanácsom, és sok sikert a szpotatáshoz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!