Kellett fogat húzni valakinek, amíg még szoptatott?
Nekem is ki kellett húzni a fogam 3 hónapos babám mellett, ill. betömni 2 fogamat, mert már annyira fájt.
Én nagyon aggódtam, hogy baj lehet-e az érzéstelenítésből, de megnyugtatott a doktornő, hogy olyan kicsi adag - de hatásos - fájdalomcsillapítót ad, hogy a tejben alig lesz nyoma.
Igaza lett, a kicsi lányom észre se vette :-)
Én meg egész este jegeltem a pofimat és a szájpadlásomat ... szóval nem volt épp kellemes az este.
Így ha mindenképp húzni kell a fogadat, akkor készítsd fel a családot, párodat, hogy aznap nekik jobban pátyolgatni kell a csöppségedet. Apa levitte kicsi lányát az esti sétánkra, én meg közben vettem egy forró fürdőt (jegeléssel egybekötve :-)) Így be is aludtam hamar.
Ja, és homeopátiás szerekkel csillapítottam a fájdalmat.
Sok szerencsét Neked is!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szóval, ha elkerülhetetlen, akkor azért túl lehet élni...
Nekem két bölcsességfogamat is ki kellett húzni. Az egyik begyulladt, nagyon fájt, bedagadt az arcom, kész megváltás volt a foghúzás, bár fájdalmasabb volt, mint a szülés. :) Szoptathattam érzéstelenítő után. Persze jött anyukám segíteni, mert utána egyből oltásra vittük a lányom. Én rosszabbul bírtam, de úgysem magaddal fogsz törődni.
A másik elkezdett egy kicsit fájni, rögtön kihúzattam, és mivel nem volt begyulladva, "csak" ferdén nőtt, a foghúzás sem volt fájdalmas, utána sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!