Hogyan kell helyesen mellre helyezni a babát?
hogy ha úgy érzed, hogy nem szív jól (nem gyarapodik, nyűgös, rosszkedvű, rángatja a cicit), akkor próbálj esetleg bimbóvédőt venni. Nekem az volt a gondom, hogy a császár miatt nagyon fájt minden póz, és a babámmal egyszerűen nem tudtunk dűlőre jutni, valahogy ő sem tudott jól szívni, ki is sebesedett a mellem meg minden. Végül a csecsemősök hoztak vagy 5 féle bimbóvédőt, és az egyikkel elkezdett enni, úgy látszik, neki az jobban szájra állt mint a bimbóm...NEm lett cumizavaros utána sem, 4-5 hónapos korában már anélkül szopizott.
Szerintem próbáljátok ki azzal is, azt jobban be tudják szívni, nem folyik akkor körülötte a tej stb. Több félét kapni, hogy kint milyet, azt nem tudom, én a Medelát ajánlom, abbol is a közepes méretet (három méret van) de persze majd kipróbálod melyik a legjobb neked...
ami a pózt illeti, szoptatós párnát érdemes beszerezni, az nagyon sokat segít, ha alá van támasztva a baba, és neked csak arra kell koncentrálnod, hogy a fejét tartsd, nem pedig az egész testét.
pedig azzal tudnál próbálkozni, hogy a kis állát lefelé húzod, hátha kifordul az alsó ajka.
ami nagyon fontos, hogy a baba PONTOSAN szembe legyen a cicivel, bimbóval. minden tekintetben.
ha kell, sok-sok párna alá, de a feje/szája legyen pontosan a bimbó magasságában, és pont felé forduljon.
1x kell ráérezni a megfelelő pózra, és menni fog.
Én az első napokban egyáltalán nem tudtam jól mellre helyezni, mindig segítséget kellett kérnem a nővérektől, aztán később az apukától. Segítség nélkül egyszerűen képtelen voltam megoldani, hogy szemben legyen a mellbimbóval, hogy ügyesen belehelyezzem a szájába, stb.
Pár napig segítséggel oldottuk meg, utána valahogy megtanultuk mindketten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!