Akinek terhesség alatt nem nőtt semmit a melle, nem is feszült, és nem volt előteje, tudott szoptatni?
Figyelt kérdés
Nem nőtt a mellem (igazából szerencsére, mert nagyok), egyáltalán nem feszült vagy fájt soha a terhesség alatt, és előtejem sincs.
Akivel volt ilyen, annak ez befolyásolta nálatok azt, hogy jött-e tejetek, vagy mennyi ideig?
37hkm
2016. febr. 22. 17:26
11/17 anonim válasza:
Nekem kis melleim vannak, nem nőttek terhesség alatt, viszont szülés után a 3. napon ötszörösére nőttek, alig hittem a szememnek mikor megláttam a tükörben, konkrétan úgy néztem ki mint Pamela Anderson :-)) (komolyan), tele volt tejjel a cicim. 22 hónapos koráig szoptattam
12/17 A kérdező kommentje:
11: remélem, csak a melled nézett ki úgy, mint Pam:)))
2016. febr. 22. 19:16
13/17 anonim válasza:
Azt mondják nincs összefüggés, de én nem tudtam szoptatni.
15/17 A kérdező kommentje:
Nos, nekem sem lett tejem. De ettol meg persze lehet, nincs osszefugges. Tapszeres lett a picink, szerencsere a vedononk es a gyerekdoki is nagyon tamogato es nem eroltetnek semmit.:)
2016. márc. 12. 21:17
16/17 anonim válasza:
Mennyi idős, hogy így ki tudjátok már jelenteni, hogy nincs tejed és már nem is lesz? Nekem is napok kellettek, kínlódtam az elején rendesen, tápszereztünk, aztán beállt magától.
17/17 A kérdező kommentje:
16: bocs, nem vettem észre, hogy írtál.:) akkor, mikor írtam, 2 hetes volt a bébi.:)
2016. ápr. 6. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!