Akinek terhesség alatt nem nőtt semmit a melle, nem is feszült, és nem volt előteje, tudott szoptatni?
Nem nőtt a mellem (igazából szerencsére, mert nagyok), egyáltalán nem feszült vagy fájt soha a terhesség alatt, és előtejem sincs.
Akivel volt ilyen, annak ez befolyásolta nálatok azt, hogy jött-e tejetek, vagy mennyi ideig?
37hkm
Én sem tudtam.
De elvileg nincs összefüggés. Nekem sajnos nem jött össze a szoptatás.
Nekem sem nőtt semmit, nem fájt, nem volt előtej, nekem is nagyok eleve és sajnos nem sikerült szoptatni. Négy hetes a babám, az első héten úgy nézett ki beindul, szopott is elég szépeket, azán elapadt.
De amúgy szerintem nem függ össze az általad említett dolgokkal, egyszerűen vagy sikerül, vagy nem a szoptatás. Ne aggódj előre!
Nem aggódom, emiatt nem leszek depressziós, és tudom, hogy a tápszer sem borzalmas dolog! Csak eszembe jutott, hogy megkérdezem a tapasztalatokat.:)
Biztosan nincs összefüggés, de érdekes, hogy akkor mennyi véletlen egybeesés van.
Nekem se nőtt vagy fszült a mellem terhesség alatt. Egyébként közepes C-s méretüek.
Most 1 hetes a babám és tudom szoptatni. Kb a 3. napon durrant be úgy a mellem, hogy azt hittem nem bírom ki. Fejőgépre is szükségem lett, mert a pici egyszerűen nem tudott annyit kiszopni, hogy egyáltalán megkönnyebüljenek a melleim. Mostanság kezd beállni a kereslet, kínálat, bàr még így is lefejek egy picit.
Nekem sem nőtt egész terhességem alatt és előtejem se volt.
Császármetszéssel szültem, ennek ellenére szülést követően 2 nap után már volt tejem annyi, hogy szoptatás előtt és után fejnem kellett, mert annyira sok volt és még a fiam is jóllakott. Az, hogy egyébként csak rövid ideig szoptattam, az meg nem ezzel függ össze, epeköveim voltak, ami miatt piszkosul szigorú diétát kellett tartanom és nekem a diéta miatt ment el a tejem, de egyébként ha ez nem lett volna, akkor ki tudja meddig tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!