Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 napos babám nem szopik,...

10 napos babám nem szopik, fejnem kell?

Figyelt kérdés

37. hétre született, már a kórházban is nyögvenyelős volt a cicizés.

Ő a 4. babám, az első hármat 6 hónapig csak szoptattam és utána is egy-másfél éves korukig szoptak!

Mindent bevetettem már, fejtem egy kicsit szopi előtt, hogy hamarabb beinduljon a tej és ne veszítse el a türelmét, de valahogy nem akar csatlakozni :(

A lefejt tejet pikk-pakk megeszi, de a fejést nem hiszem, hogy hosszabb ideig tudom csinálni, már bevérzett a m.bimbóm

Vettem bimbóvédőt, hátha úgy szimpibb neki, de nem...

Adjatok tanácsot légyszi, mert már a tej mennyisége is kevesebb :( Eddig 80 ml-t fejtem/cici, most meg 40 ml-t....

2016. febr. 21. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Koraszülöttek gyengébbek, tök normális hogy hamarabb elfárad és nem tud annyi tejet kiszívni. A poharazás mellett tedd sokat cicire, amint megerősödik sokkal gyorsabb és ügyesebb lesz.
2016. febr. 21. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
"Szoptatási tanácsadás - kérdezz felelek"-facebook csoportot nézd meg.Nemcsak anyukák hanem szoptatási tanácsadók is vannak a csoportban,hátha tudnak segíteni.
2016. febr. 21. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem az első lányom volt ilyen de akkor meg paramami voltam es feladtam(biztos voltam benne, hgy ehen fog halni-lehet röhögni de teljesen bebszeltem magamnak). Fejtem amig volt mit. A 2. babánk mar ugy szoptattam, hogy honaljtartas es közben fejegettem óvatosan segitsegkeppen. Egy próbát megér 😊 sok sikert!
2016. febr. 21. 21:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a tanácsokat! Megpróbálok mindent!

Drukkoljatok, hogy ügyesedjen <3

2016. febr. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!