Mennyivel szülés után jött meg nektek?
Figyelt kérdés
Igaz hogy amíg szoptat valaki annak addig nem jön meg? Sógórnőm állítja hogy így van, neki most van babája, nekem még nincs. Pedig már egy éves a gyereke, én aggódnék ha szülés után egy év múlva sem jönne még meg.2016. febr. 18. 21:45
11/15 anonim válasza:
Másfél éve szoptatok, még nem jött meg. A fiam 6 hétig szopott, 8 hónapos volt, mikor újra menstruáltam.
12/15 Betu válasza:
Az én kisfiam márciusban lesz 1 éves. Nekem màr szülés utàn 2 hónappal megjött és még mindig szoptatok. Azóta is pontosan megjön. Hàt ez van.
13/15 anonim válasza:
Ez agyrém!
Akinek viszont hamar megjött, azt lepontozzuk? MI VAN??? Ezek a válaszok miért nem hasznosak??
14/15 anonim válasza:
Nyilván valakit nagyon zavar, hogy én is korán újra menstruáltam, ezért a lepontozás. Megvallom nekem sem volt felhőtlen az örömöm, elviseltem volna még jó pár hónapot havibaj nélkül...
15/15 Yuc3 válasza:
Első es masodik babanal is 6hosan jott meg eloszor!utana rendszeres29naponkent! 15hoig cicilt mindketto!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!