Igaz hogy amíg szoptat valaki annak addig nem jön meg? Sógórnőm állítja hogy így van, neki most van babája, nekem még nincs. Pedig már egy éves a gyereke, én aggódnék ha szülés után egy év múlva sem jönne még meg.
hat a sogornom gond nelkul terhes letr a szoptatas alatt az elso peteeresebol amikor a gyereke még javaban szopizott, 7 hos volt akkor.
nekem 8 honaposan jott meg eloszor, szinten szopizott még a lanyom, talan két étkezes volt kivaltva..
nem csak hogy megjohet de mondjak is hogy valtozik olyankor az anyatej ize a babak abban a par napban nem mindig szopiznak olyan nagy orommel sot rengeteg olyan kerdest latok itt ami arra iranyul hogy terhesen ki milyen pozban szoptat stb...tehat lehet menstrualni akar mar egy ket honappal szules tan, szoptatastol fuggetlenul
2016. febr. 18. 21:52
2/15 anonim válasza:
10 hónapja szoptatok. Most volt meg "először".
2016. febr. 18. 21:54
3/15 anonim válasza:
10 hónapig szoptattam, 6 hónapig csak anyatejet kapott a lányom. 5 hétig volt gyermekágyi vérzésem, majd a 6 hetes kontroll után, másnap megjött.
2016. febr. 18. 21:59
4/15 anonim válasza:
Első gyerek 1 éves korában jött meg először, második gyerek 10 hónapos korában.
2016. febr. 18. 22:05
5/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt, hogy mindketten szopiztak még akkor.
2016. febr. 18. 22:06
6/15 anonim válasza:
5,5 hos volt a fiam amikor megjott. Nem zavarta , szopizott tovabb.
10 hósan apadt el a tejem. Azota napra pontosan jon meg.
2016. febr. 18. 22:08
7/15 anonim válasza:
Nagyfiam 10 hónapos volt, napi 1x szopott még, amikor megjött.
A kicsi most 11 hónapos, napi 2x szopik, még nem jött meg.
2016. febr. 18. 22:22
8/15 anonim válasza:
9 héttel szülés után jött meg és szépen vissza is állt a régi, szabályos rendszerre. A gyerkőcöm 6 hónapos koráig kizárólag anyatejes volt, majd további 7 hónapon át szopott még, amikor magát elválasztotta.
2016. febr. 18. 22:29
9/15 anonim válasza:
Szülés után 8 hétre megjött. Azóta rendszeres, és Még mindig szopizik. 17 hónapos.
2016. febr. 18. 22:36
10/15 anonim válasza:
Az elsőnél 14 hónap után jött meg, a másodiknál 15.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!