Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt előfordulhat,...

Szoptatás alatt előfordulhat, hogy rendszertelen a menstruáció?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban volt menzeszem, most meg úgy tűnik, hogy kimarad, vagy késik. Másnál is előfordult, hogy nem jelentkezett havonta? Nyugtassatok meg, hogy nem lehet baba, kicsi még korai lenne:)
2008. szept. 19. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek többségében szoptatás alatt nincs is mensi, mivel az emelkedett prolaktinszint gátolja a normál peteérést, valakinél néha -néha van vérzés, de általában a rendszeresség a szoptatás végén áll be.

Tehát emiatt ne aggódj, teljesen normális.

2008. szept. 19. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj én is szoptatok és teljesen rendszertelenek a ciklusaim. 6 hónap alatt kétszer is kimaradt.Az orvosom azt mondta ,hogy ilyenkor ez nem kóros jelenség.

Egyébként nekem az első ciklus szülés utáni 8. héten volt.

Viszont védekezni akkor is kell,hogyha nincs mensid.

2008. szept. 19. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ember ilyenkor tele van hormonokkal, amik elég rendesen meg tudják kavarni a ciklust. Nekem is össze-vissza volt, hónapok kellettek, mire helyreállat a rend.
2008. szept. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!