Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejszaporitáshoz mennyi...

Tejszaporitáshoz mennyi görögszénamag kapszulát érdemes szedni?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 20:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem ilyen Dr Makai féle van ebből egy szem 500mg, ebből 12 darabot kéne beszedni, hogy meglegyen a 6000. Az nagyon sok. 100 darabos, és így 8 napig lenne elég, ami majd 3000ft-nál kicsit húzós. Így marad az a dolog, hogy reggel, és este bekapok 2-2 szemet. Fogalmam sincs használ e, a babám két hónapos, és csak anyatejes, nem éhezik szerencsére, de felesleg nem nagyon van, vagyis 3 napja ritkábban kel este, és akkor szoktam egy adagnyit lefejni amit most fagyasztok. (Ez olyan 130ml körül van egy ciciből, a másikat meg kiszopizza). De nap közben már nem fejem, mert akkor meg az volt a baj, hogy nem volt elég neki evésnél. Közben iszom a malátasört is, de azt már az elejétől kezdve. Annyi változott, hogy eddig egy ciciből evet 100 körül, most meg áttértünk a két ciciből evésre, így tud több tejhez jutni, olyan 150 körül. Így egy egy cici 3 óránként kap ingert a 6 helyett. Most két hónaposan 5650 gramm, és 61 cm a kisfiam, szóval minden okés, lehet kicsit túlparáztam, hogy nem elég neki a tejcsi, és közben minden rendben volt.
2016. febr. 16. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!