Már majdnem elapasztottam a tejem, hogyan tovább?
Lányom nem szopizott, így 8 hónapig naponta 7x fejtem 3 óránként. El kezdtem apasztani egyéb okok miatt és most ott tartok, hogy 2 napja egyáltalán nem fejtem, nem feszül, nem fáj, nem csomós, de még valamennyi biztos lenne benne.
Ha nem foglalkozom az esetlegesen benne maradt kevés tejjel, akkor az felszívódik majd?
Fontos lenne, hogy hasznos kérdéseket kapjak olyan anyukáktól, akik hasonló cipőben jártak.
Köszönöm!!
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de pont olyan cipőben járok mint te.
A kislányod most elfogadja a tápszert? Ha igen, melyiket?
7 és fél hónapos a babám, és én is fejek állandóan. Mostanában próbáltam volna neki a tápszert, de nem eszi meg. Már vettem HIPP2-t, Mildibé2-t, Beba2-t, Milumil2-t, Beba vaniliásat, Humana Baby Fit-et, tejpépeket, semmit nem fogad el, csak az anyatejet. A legrosszabb, hogy nem eszi a főzelékeket, gyümölcsöket sem. Nem iszik sem vizet, sem teát, sem gyümilevet. Már nagyon kivagyok. Most is éppen sírok, annyira kikészít ez a dolog.
Te hogy jutottál el odáig, hogy elapaszthatod a tejed?
Ne haragudj még egyszer, hogy érdemben nem tudtam válaszolni, de már nagyon kész vagyok:((((((((((((
Szia. Én sem szoptatok már, de még van egy kis tejem. Még nekem sem feszül egyelőre, de azt fogom csinálni ha feszül akkor lefejek belőle csak annyit hogy puhább legyen.
Előző válaszolónak: próbáltál 1-es tápszert adni? Olyat ami anyatejpótló és teljesen újszülöttkortól adható. Lehet hogy azt jobban elfogadja, nem baj ha idősebb a babád, attól még ihat ilyet. Aztán ha ez izlik neki akkor könnyebben áttérhettek a 2-esre. Az én babám se akarta meginni a 2-est, és most 1-est használunk. Mondjuk ő eszik mellette mást is.
10:44-es vagyok:
13:13-asnak: az 1-es tápszereket nem próbáltam. De most akkor még ma veszek és megnézzük. Nagyon köszönöm az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!