Edus83 kérdése:
Muszáj fejni? Most van tejcsim de félek mert eddig nem fejtem, babum sokat cicizik el mehet a tejem ha nem fejek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 10:30
1/5 anonim válasza:
Nem muszáj.
Én kb 6 hétig fejtem (kézzel), mind a két gyereknél, de csak azért, hogy legyen a mélyhűtőben tej, ha valamiért úgy adódik (el kel menni vhova stb.)
a fiam 21 hóig szopott, akislányom 1 éves múlt és szintén szopik mét, többször.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem muszáj! ha a baba megfelelően szopik, kiüríti a melledet, legalább 3-4 óránként mellre kerül újra, akkor stimulálja ő annyira a melledet, hogy nem lesz kevesebb a tej. én csak az első hetekben fejtem, amikor még nem állt be a kereslet-kínálat, később csak akkor, ha sokat hagyott bent és feszült a mellem. Mégis 19 hónapja szopik a kislányom.
3/5 Vilcsianyuja válasza:
Pont azért "biztonságban van" a tejcsid, mert sokat szopik a babád. Ha neked így jó és kényelmes, akkor dehogy kell fejni :) Mondom ezt én, aki fejek, de leginkább csak azért, mert a babám éjjel hálistennek sokat alszik egyhuzamban, és nagyon becsomósodna a mellem, ha nem fejném. Mindenki annyit és úgy fej (vagy egyáltalán nem fej), ahogy neki célszerű (pl. a fagyasztás miatt, vagy mert leadja, stb.), ha amúgy a babáját ciciről tejesen rendben meg tudja szoptatni.
4/5 A kérdező kommentje:
de aranyosak vagytok,köszönöm,kicsim rengeteget cicizik:)).2 hós és 2,3 óránként,de sokat cumizik is rajta.
2010. márc. 29. 10:52
5/5 anonim válasza:
Sosem fejtem:-)23 hónapja Szopcsizik a bébim:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!