Mi az a tejszaporító fejés és hogy kell csinálni? Ha abbahagyom, apadni fog? Babám keveset szopizik.
Szépen fejlődik,azzal nincs baj.
Büfi után nem kér többet,hanem fél óra-óra múlva megint.Ezért szeretném szaporítani,hátha ez megváltozna,mert így elég nehéz.
Ha gyorsan akarsz szaporítani, akkor ajánlom a 7-7-5-5-3-3-1-1 módszert, vagyis 7 percig egyik melled fejed, aztán 7 percig a másikat, majd 5 percig az egyiket és így tovább. Én naponta kétszer fejtem így szopi után, és egy hét alatt nőtt a mennyiség. Ha gondolod, próbáld ki.
ҝ
És,ha csak cseppek jönnek vagy semmi,akkor is 7,5,... perc?
A többi alkalommal,amikor szopik egyáltalán ne is fejjek?
Mekkora a babád? Azért kérdezem, mert egy nagyobb baba már olyan ügyesen megtanult szopizni, hogy 2-3 perc alatt képes kiüríteni a mellet annyira, hogy valóban jól is lakik.
A kérdés az, hogy valóban üríti is a melled és a hátsó zsírosabb részéhez is hozzájut-e, mert éjszaka nagyon kevés ideig szopik, de sűrűn. Szerintem az éjszakai nála csak komfort szopi, nem is eszik, csak anyát hiányolja.
Hétvégén lesz 7 hónapos és majdnem 9 kiló.
Este van,amikor el lehet ringatni és visszaalszik cici nélkül,de van,amikor tényleg éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!