Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi az a tejszaporító fejés és...

Mi az a tejszaporító fejés és hogy kell csinálni? Ha abbahagyom, apadni fog? Babám keveset szopizik.

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 23:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Időben keveset,2-3 percet,de 2-3 óránként.Éjszaka 1-1,5 percet 2 óránként.Félek,hogy apadni fog!Segítsetek!
2010. márc. 28. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
2-3 percet szopik csak?Az nem túl sok valóban, de ha szépen fejlődik, és a szopizások közötti időben nyugodt kiegyensúlyozott, akkor elég neki!Egy ilyen 2 perces cici után büfiztesd meg, és kínáld mégegyszer, mert lehet hogy levegőt szív ami eltelíti ezért nem szívja tovább!A tejszaporító azt jelenti hogy amit nem szív ki, azt te kifejed minden szopi után!Én is ezt tettem mind 2 ciciből fejtem 3 óránként, és rengeteg lett a tejem4Egy másik babát is 6 hónapig elláttam vele!
2010. márc. 28. 23:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Szépen fejlődik,azzal nincs baj.

Büfi után nem kér többet,hanem fél óra-óra múlva megint.Ezért szeretném szaporítani,hátha ez megváltozna,mert így elég nehéz.

2010. márc. 29. 00:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan akarsz szaporítani, akkor ajánlom a 7-7-5-5-3-3-1-1 módszert, vagyis 7 percig egyik melled fejed, aztán 7 percig a másikat, majd 5 percig az egyiket és így tovább. Én naponta kétszer fejtem így szopi után, és egy hét alatt nőtt a mennyiség. Ha gondolod, próbáld ki.

ҝ

2010. márc. 29. 07:21
 5/9 A kérdező kommentje:

És,ha csak cseppek jönnek vagy semmi,akkor is 7,5,... perc?

A többi alkalommal,amikor szopik egyáltalán ne is fejjek?

2010. márc. 29. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Mekkora a babád? Azért kérdezem, mert egy nagyobb baba már olyan ügyesen megtanult szopizni, hogy 2-3 perc alatt képes kiüríteni a mellet annyira, hogy valóban jól is lakik.

A kérdés az, hogy valóban üríti is a melled és a hátsó zsírosabb részéhez is hozzájut-e, mert éjszaka nagyon kevés ideig szopik, de sűrűn. Szerintem az éjszakai nála csak komfort szopi, nem is eszik, csak anyát hiányolja.

2010. márc. 29. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor is fejj, ha csak cseppek, vagy semmi nem jön, attól még az inger megy az agyadnak, hogy kell még:) Én nem fejtem a többi szopinál, így is túl fárasztó volt.
2010. márc. 29. 14:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Hétvégén lesz 7 hónapos és majdnem 9 kiló.

Este van,amikor el lehet ringatni és visszaalszik cici nélkül,de van,amikor tényleg éhes.

2010. márc. 29. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!