Sürgős: 9 hónapos kisfiam orra annyira be van dugulva, hogy nem tud cicizni: mit tegyek?
Tengervizes spray és orrszívás sem használ!
(Tápszerem nincsen itthon)
Szia!
Nasivin spray és orrszívó pórszívó!
Én szívom, aztán befújom és 5 perc múlva megint szívom, miután feloldotta a lerakódást a spray.
A tengervízes nekem sem volt jó.
Mi úgy csináltuk, hogy kamilla teát cseppentettem neki az orrába, 5 perc múlva kiporszívóztam, majd Otrivin Babyvel befújtam.
Dokinéni így ajánlotta, és nekünk bevált. A kamilla feloldja a nyákot és segít abban, hogy alaposabban ki lehessen porszívózni, az orrspray pedig így jobban fel tud szívódni a nyálkahártyán. Viszont 3 napnál tovább nem szabad használni.
Köszi.
azt elfelejtettem írni, hogy csak este ilyen, napközben nincs gond.
Orrcsepp csak tönkreteszi az orrnyálkahártyát (nekem fül orr gégész mondta, amikor arcüreggyulldásom volt)
Pár csepp anyatej.
Szia!Én úgy szoktam csinálni,hogy befújom tengervizessel ,az kicsit feloldja,jól kipórszívóztam és belecsepegtetek Nasivin sanft orrcseppel!Még mi is a csecsemőset haszáljuk mert az 1-3 éves kisgyereknek való kimarta az orrát!
16hós baba anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!