Ez baj? Inkább szokassam át?
Figyelt kérdés
8 hetes babámat igény szerint szoptatom,csak anyatejet kap.1 hete 2 óránként eszik,volt hogy már elhúztuk 3 óráig is,de most 1 hete ez a jellemző.ez nem gond,hogy ilyen sűrűn?főleg este olyan furcsa,mert pl:adok neki 4 kor,utána 6 kor,majd fürdik fél 8 kor és eszik 8 kor.este még néha mérem,és tegnap 60g evett meg az esti szopcsinál,így alszik reggel 5ig.2010. márc. 28. 13:34
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem gond! Én krónikus méricskéző voltam: minden kaja előtt, után mértem, hogy mennyit evett. Utólag most azt mondom butaság, mert úgyis annyit eszik, amennyi kell neki. Ha meg alszik neked tőle ilyen sokat, annak örülni kell! :) Ügyes Baba!
2/8 anonim válasza:
És napjában összességéban mennyiszer eszik, mert az enyém úgy evett hogy hajnali 3-kor, 5kor, 7kor, 9kor, délben, aztán délután 4-kor, és este 8-kor. És így összesen 7-szer evett, de délelőtt szinte folyamatosan.
3/8 A kérdező kommentje:
szia! nekem meg a délután olyan mint neked a délelőtt.tegnapi nap:reggel 5,8,11,flél 2,4,6,8-így ez 7 alkalom.ma:reggel fél 6,fél 10, még most alszik...de a délután mindig sűrűbb mint a délelőtt.
2010. márc. 28. 14:15
4/8 anonim válasza:
Nem gond ha 2 óránként szopizik.Mivel mást nem kap ha szomjas is cicizik.Az enyém 4 hónapos koráig 2 óránként szopizott.Éjszaka alszik tehát nem éhezik mert akkor éjjel is kérné 2 óránként.Adj neki nyugodtan.
5/8 anonim válasza:
Estefelé nagyobb igényük van a szopira, tejre, ilyenkor keveset esznek, de ez a tej sokkal táplálóbb. Éjjel ha nem kel sűrűn, akkor nem éhes, nyugodj meg, sok baba délutánra sok baba igényli a sűrűbb szoptatást, ez a normális!
6/8 anonim válasza:
Szia.10 hetes lányomnál ugyanez van:)2 óránként eszik napközben,de este 9től reggel fél 6ig alszik evés nélkül.
7/8 anonim válasza:
A 3 óránkénti szopizást a felnőttek találták ki , az "érintettek megkérdezése" nélkül:) Etesd ahányszor kéri!
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez így tuti:)))
Éjjel alhatsz. Ha hallgatnál az idióta 3 órás dumára, akkor lehet hogy rámenne az éjszakád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!