Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Súlyos mellgyulladással hová,...

Súlyos mellgyulladással hová, kihez forduljak? Miért gyulladhat be? Később megjavulhat?

Figyelt kérdés
Amióta szültem állandóan begyullad és már túl vagyok az antibiotikum kúrán és semmi.
2008. szept. 17. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fejni , fejni, fejni, kell hogy ne gyulladjon be, ennél többet sajnos nem tudok, de minél előbb menj el dokihoz vagy védőnőhöz mert elapadhat a tejed.
2008. szept. 17. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig háromszor volt mellgyulladásom:( (a kisfiam 3 hónapos). Amikor éreztem, hogy megint csomósodni kezd, masszíroztam szoptatás közben, és akkor is, amikor a pici a másik cicimből szopott. Így hál istennek nem volt többször. Igazából rajtam mindig a szoptatás segített.

Nagyon megértelek!

2008. szept. 17. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Masszírozni, szoptatni, és lefejni a maradékot. Iszonyú stratpás időszak, de még mindig jobb, mint 39-40 fokos lázzal bemenni a kórházba. Az első babámnál még nem tudtam, mi a teendő, és így jártam. Ott az éjszaka közepén az egyik csecsemős kézzel kifejte. Nagyon fájt, de segített. Akkor tanultam meg kézzel fejni. A második gyerkőcnél már rutinos róka voltam, és sikerült megelőzni a gyulladást.
2008. szept. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!