Szoptatás után még fejés?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha bugyuta a kérdés, de ha szoptatod a babát csak az egyik mellből eszik és utána még ki kell fejni a maradékot?
Másik kérdésem: szoptatás előtt vagy utána érdemes tisztába tenni a babát?
2010. márc. 28. 09:22
1/4 anonim válasza:
Ki kell fejni a maradékot amiből szoptattál, ha olyan sok van benne. Etetés előtt érdemes tisztába tenni.
2/4 anonim válasza:
Én fejtem 5 hónapig szopik után, tettem el a fagyóba. Amikor abbahagytam nem volt gondom belőle.13 hós, még mindég szopik. én mindég szopi után tettem tisztába, mert általában szopi alatt kakilt.
3/4 Vilcsianyuja válasza:
Ha úgy érzed, csomósodik a melled, akkor igen, fejd le a másikat, vagy ha nem akarsz fejni, kezdj el két mellből szoptatni, akkor nem tud annyira bepangni a tej, mindta váltott mellből szoptatnál.
A pelenkázás babafüggő. Ha a te babád is szopi közben kakil, akkor inkább utána pelusozd át, ha bukós, akkor inkább előtte, vagy akkor is inkább előtte, ha rendszeresen elalszik cicin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!