Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tudnék tenni, hogy mindkét...

Mit tudnék tenni, hogy mindkét mellem termeljen tejet?

Figyelt kérdés

Napok óta csak a jobb mellem termel tejet. A balban nem sok van. és a babám sem kéri. azért ráteszem, hogy legyen inger és fejem is. De valahogy nem akar megindulni.

Segítsetek mit csináljak?!

2008. szept. 16. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt a baj,hogy csak az egyikből tudott enni a másikból fejtem mert annyira kevés volt hogy nem tudta kiszívni.Igyál sokat,szopis teát meg próbáld meg az alkoholmentes sört nekem ez bevált utánna tényleg több tejem volt.Ja és ne izgulj mert attól se lesz több ha idegeskedsz!!

egy 6-hós kisfiú anyukája

2008. szept. 16. 20:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam szoptatni, így fejtem nagyon sokáig, de a jobb mellem (ami a terhesség előtt egy picit nagyobb volt), csak feleannyi tejet termelt, mint a bal. A jobb lett a rosszabb. :) Próbáld többször fejni, borogasd meleg vízzel szopi vagy fejés előtt, de elképzelhető, hogy nem fog annyi tejci lenni benne akkor sem, mint a másikban.
2008. szept. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!