Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hetes a kis fiam és csak...

3 hetes a kis fiam és csak éjszaka alszik, napközbe nagyon keveset. Szopízás után vissza teszem a kis ágyba és nyőgdicsel sokáig miért? Tejem van bőven 5-10 pec eszik.

Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Vagy sokat evett hirtelen,és fáj a pocija,vagy csak egyszerűen a közelségedre vágyik még egy kicsit.Ne várd el tőle ,hogy egyből elaludjon, de arra is vigyázz, nehogy úgy járj mint mi,nekünk már csak kézben vagy babakocsiban alszik el:-))
2008. szept. 16. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy a levegő is segíthet az elalvásban,kicsit elnyomja,meg az is igaz,hogy egyre kevesebbet fog aludni napközben.
2008. szept. 16. 17:05
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsodat.Ezt már napok óta csinálja 3-4 napja .
2008. szept. 16. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én babukám 10 hetes, és nálunk már elég régóta igy van. Először hasifájós volt, próbáltunk mindent, és az angol víz jött be a legjobban, most is ezt kapja, de csak napi 1 kanállal. Aztán az elmúlt de az alvás nem változott. Volt olyan hogy egész nap fenn volt, és csak 10 percekre bóbiskolt el, persze azt is karban, és amikor leakartuk rakni, már ki is pattant a szeme. Ugyhogy most igyekszünk fárasztani, beszélünk hozzá, kisszékbe fekszik, és a babakocsi tényleg sokszor bevállik - csak nehogy hozzászokjon. A babakocsinál érdekes hogy nem a sima talaj vált be, hanem rázoson gyorsan elalszik. Kitartás.
2008. szept. 18. 13:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen pontosan így vagyunk kb. 10 percet alszik ,és a baba kocsiba ott alszik pont mind ti.köszönöm tanácsodat,..
2008. szept. 18. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:

szia, az én babám 4 hetes, és ugyan ezt csinálja

habár nekünk egy kis rendszereséggel, mert csak 6-kora délutánig

elaludni csak a mellkasomon hajlandó, és ahogy lerakom az ágyba, rá 10 perccel fel is kel

most fárasztom, így legalább a délutánok már nyugisabbbbak

2008. szept. 18. 16:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a mellkasomon alszik 10pc de szerencsém van éjszaka alszik .De már nem tudom mit tegyek mert nagyon ki vagyok már én is .
2008. szept. 18. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!