Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mit mozog szoptatás alatt?

Ki mit mozog szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Kislányom kilenc hónapos.szeretnék tornázni,de nem szeretném,hogy a tej rovására menjen.

2016. jan. 6. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

6 hetesen kezdtem a tornat. nem ment a tej rovasara...a szenhidrat mentes taplalkozas viszont igen...szoval en ugy dontottem h inkabb eszek amennyit birok es tornaval tartom szinten a sulyom, fogyas meg majd szoptatas utan....

fokozatosan indultam leven csaszarom volt.

eloszor 2 perc helyben futas, 20 haspres, par combgyakorlat.....hetente emeltem az adagot...kb babam 5 honapos korara mar igy nezett ki a tornam: 300 haspres, 12 perc helybenfutas, 90 conbgyakorlat, 10 fekvotamasz, 4 perc ugralo kotel es talaj gyakorlatokbol kb 60. az egesz kb 40 perc.

azota is igy tprnazok, 10 kilot dobtam le szoptatas es zabalas mellett.

es persze a napo 2*2 ora seta a babaval...

amugy meg 9 honapos...mar nem is igazan fo taplalek nekiba cici...lehet hogy konyebb is lesz elvalasztani ha ne adj isten apad a tejed.

2016. jan. 6. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
ja es ezt becsulettel minden masnap :)
2016. jan. 6. 22:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. jan. 6. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Most vagyunk a 6. héten, egyelőre Péntek Enikő zóna light-ot csinálom, kicsit sem megerőltető, de nem merek erősebbre váltani
2016. jan. 8. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!