Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás plusz alkohol?

Szoptatás plusz alkohol?

Figyelt kérdés

A fiam 14 hónapos ,már csak reggelente és a délutáni alváshoz szoptatok ,nem sok kb 30-40 ml tejem lehet ilyenkor.

Szilveszterkor a férjemmel házibuliba megyünk ,szeretnék inni.Arra gondoltam ,hogy vagy 3-4 felest (igazából kb 3 centet) iszok meg ,köztük vizet vagy gyümölcslevet ,vagy pedig 3-4 dl bort ,fröccsben.Melyik a kisebbik rossz ,melyik ürülne ki hamarabb?Hajnalban mindenképp le kell fejni?Csak mert kézi mellszívóm van és órák kérdése míg kipréselek vele valamit is.Köszi a tanácsokat ,tippeket.

2015. dec. 30. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
A bor kb 3-5 óra alatt megy ki,mennyiségtől függően.Én azt javaslom,ha nagyon közel van a szopi idő és az alkohol elfogyasztása,akkor most az egyszer adj neki tápszert.Már elég nagy,hogy ez ne okozzon gondot.Ő valószínűleg már nem is azért szopizik,mert éhes,hanem mert kellesz neki.
2015. dec. 30. 16:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ,hogy éjfélig bezárólag fogyasztok alkoholt ,amúgy sem akarok piásan hazaérni.
2015. dec. 30. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak alkhol kalkulátorok. Két másik verzió:

A) lefejsz és lefagyasztasz előre tejet és cumisüvegből megkapja

B) egy napig tápszert kap.

Gondolom, már eszik mindent, így nem létszükséglet az anyatej. Ha esetleg egy napig kimarad, de más folyadékkal pótoljátok, szerintem semmi baja nem lesz.

2015. dec. 30. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze eszik mindent ,tápszer is van csak neki maga a szoptatás a lényeg ,tudom hogy nem maga az anyatej tehát fagyasztgatni biztos nem fogok ,csak az érdekelt volna ,hogyha éjfélig iszom ezt a nem túl nagy mennyiséget ,reggel kaphatja e vagy le kell fejnem.Úgyis sok vizet iszom ,meg enni is fogok ,úgy gondolom akkor még kevésbé lesz magas a véralkohol szintem.
2015. dec. 30. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
14 hónaposan nem tápszerezni kell, hanem kihagyod a reggeli szoptatást és kap helyette mást enni.
2015. dec. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!