Alkoholos bonbont ettem, így szoptathatom?
Figyelt kérdés
Kaptam az apósomtól egy bonbont, de az összetevőkben sehol nem volt hogy alkohol, csak ilyenek, hogy Cointreu pl. Már bánom, hogy nem google-ztam rá. :-( Egyet megettem, egyet kiköptem, viszont valami nagyon tömény volt benne, rendesen fáj a fejem is. 4 hós a babóm, szoptathatom vagy adjak neki lefejt tejet a fagyóból?2014. nov. 12. 08:34
1/7 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz baja szerintem, én azt olvastam 1 pohár bort is meg lehet inni szoptatás alatt.
2/7 anonim válasza:
Bevágtad a táblát? :-) Én is szoktam ilyet enni 1-1 kockával, ennyi sztem belefér.
3/7 anonim válasza:
semmi baja nem lesz a tejednek ettől.
4/7 anonim válasza:
Egy bonbonban olyan kicsi mennyiség van, hogy kizártnak tartom, hogy attól fáj a fejed. Én igazán nem bírom az alkoholt, de több bonbontól sem lesz semmi bajom.
Simán szoptathatod.
5/7 anonim válasza:
Hááát, így első blikkre nehéz megmondani. Küldd el a maradékot nekem érzékszervi vizsgálatra, akkor többet tudok mondani.
6/7 anonim válasza:
ilyenkor (is) nekem szólnak általában és én segíthetek :))
7/7 anonim válasza:
Egy kis kumisz nem árt a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!