Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megkivántam a 2% alkoholos...

Megkivántam a 2% alkoholos sört nem baj szoptatás alatt megihatom? Nem okozok ezzel bajt igaz?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem iszol alkoholmenteset? De szerintem nem lesz baj ennyitől.. de én inkább az alkoholmenteset választanám, már nem sok különbség van a két ízesített sör között..
2013. máj. 6. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A 2%-os nagy valószínűséggel citromos, vagy valamilyen ízesített, nem? Abból is lehet alkoholmenteset venni, szerintem azt igyál inkább (pl.: Soproni zéró, Gösser Natur Zitrone 0,0%) Amúgy figyelni kell, mert a sima alkoholmentes söröknél néhol fel van tüntetve minimális (0,5%-os) alkoholtartalom, szóval aki mindenképp el akarja kerülni az alkoholt, mindig figyeljen, h 0,0%-os legyen amit vesz.
2013. máj. 6. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 6. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha néha-néha alkoholos dolgot iszol, az nem baj, főleg, ha ilyen kicsi az alkoholtartalma. Baj akkor lehet, ha rendszeresen, magas alkoholtartalmú italokat iszik valaki.

De azért próbálj arra törekedni, hogy inkább alkoholmenteset igyál, ha megkívánod.

2013. máj. 6. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan igyál egy pohárral, a tejed is szaporodik tőle. Én várandós vagyok, és mégis mindig 2-3 kortyot iszok a párom söréből. Az még nem olyan sok. Pár napja fél deci bort ittam meg, közel egy óra alatt, mert ünnepeltünk. Nyugodtan ítéljetek el, nekem kifejezetten rosszul esett, hogy télen nem ihattam meg egy pohár forralt bort, nem is volt igazi téli hangulatom, tiszta depis voltam tőle, csak egyszer ittam fél pohár forraltbor fűszeres teát, nem többet, mert a sok fűszer sem jó ilyenkor.

De igaz, az ízesítettből az alkoholmentes alig más ízű, én Sopronit ittam, és egész tűrhető volt.

2013. máj. 6. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb baj nem lesz tőle mint a kólától.
2013. máj. 6. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Egész nyugodtan igyál 2%-os sört, semmi baj nem lesz belőle! :) Egészségedre!!
2013. máj. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!