Megkivántam a 2% alkoholos sört nem baj szoptatás alatt megihatom? Nem okozok ezzel bajt igaz?
Ha néha-néha alkoholos dolgot iszol, az nem baj, főleg, ha ilyen kicsi az alkoholtartalma. Baj akkor lehet, ha rendszeresen, magas alkoholtartalmú italokat iszik valaki.
De azért próbálj arra törekedni, hogy inkább alkoholmenteset igyál, ha megkívánod.
Nyugodtan igyál egy pohárral, a tejed is szaporodik tőle. Én várandós vagyok, és mégis mindig 2-3 kortyot iszok a párom söréből. Az még nem olyan sok. Pár napja fél deci bort ittam meg, közel egy óra alatt, mert ünnepeltünk. Nyugodtan ítéljetek el, nekem kifejezetten rosszul esett, hogy télen nem ihattam meg egy pohár forralt bort, nem is volt igazi téli hangulatom, tiszta depis voltam tőle, csak egyszer ittam fél pohár forraltbor fűszeres teát, nem többet, mert a sok fűszer sem jó ilyenkor.
De igaz, az ízesítettből az alkoholmentes alig más ízű, én Sopronit ittam, és egész tűrhető volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!