Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3honapos babámmal vannak...

3honapos babámmal vannak gondjaim. Segitenetek?

Figyelt kérdés
A napirendje már Kialakult. Igény szerint szoptatom .nem egy hasfájós baba és sokat mosolyog.minden érdekes neki,nyúl a játékáért.viszont pár napja csak sír és a kis kezét tömi a szájába.a nyelvét nyújtogatja.nehezen vigasztalható,folyton cicin lenne. Kissé agresszíven eszik amit persze ki is bukik.nehezen altathato el és többször is kel éjjel mint eddig.mi ez a hirtelen változás nála? Adjatok tanácsot. Vagy én csinálok valamit rosszul?
2016. jan. 5. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ezek játszottak: fog, front, betegség, menstruációm.
2016. jan. 5. 22:47
 2/5 Bella169 ***** válasza:

Valószínüleg a foga. Viszket, fáj az ínye ahogy elindult és mozog benne a fogcsíra.

A fogak szakaszosan jönnek. Elindul, megáll, megint elindul és így tovább. Mikor épp mocorog amit te nem látsz annak lehetnek ilyen tünetei.

2016. jan. 5. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogzas. Nekunk is e korul kezdodott, aztan 6 honapos koraban jott ki.

Ugyhogy kitartast!

2016. jan. 5. 23:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megnyugodtam. Azt hittem elfogyott a tejem. Szeretnék szoptatni ameddig csak lehet.
2016. jan. 6. 03:20
 5/5 LadyLoss ***** válasza:
Növekedési ugrás esetleg? Szoptasd sokat, és pár nap,1-2 hét és elmúlik a jelenség. Vagy nem és akkor más áll a háttérben.... :D Néha jó lenn a fejükbe látni.
2016. jan. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!