Törvényszerű, hogy szoptatás befejezésével lógni fog a mellem?
:S. A saját tapasztalatom: sajnos igen... :(
Nekem 90B méretű volt a mellem, tényleg nagyon szép kerek, abszolút nem lógott. Ez volt az egyetlen tökéletes pontom... :D
A terhesség alatt végig hordtam melltartót, a szoptatás alatt is. Szoptatáskor ugye még nőttek a melleim, azonban amikor elapadt a tejem, akkor úgy összementek, hogy hajjaj. És ugye a bőr meg nem megy olyan könnyen össze. Tehát maradt a lapos, puha cici... :((( Az az igazság, hogy a szoptatás előtt én meg voltam győződve róla, hogy csak azoknak lesz csúnya a mellük, akik nem hordanak melltartót, de rájöttem, hogy ez hülyeség. Nem hiszem el, hogy van olyan nő, akinek nem lesz csúnyább tőle, hiszen mégiscsak megnyúlik a bőr.
Szia,en inkabb a kis melluek tarsasagaba soroltam magam es orultem hogy nem nott meg a terhesseg alatt a mellem csak picit mert gondoltam milyen szep marad majd ellentetbe a nagy melluekkel. 1 honapig szoptattam es szomoruan latom hogy semmmi kulonbseg a kis es a nagy mell kozott mert igen csak meg ereszkedett mi lett volna ha tovabb tudok szoptatni?:)
Szoval a valaszom ritka akinek szep vagy ugyanolyan marad a melle mint elotte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!