Ha nem váltom ki a tápszert az orvos azt megtudja vhonnan?
6 hós a kicsilányom és a doki szerint nem jól hízik. vagyis a múlthónapban 46 dkg ( 2hét alatt= 350 gr 2hét alatt= 100gr), majd utánna 1 hét alatt 180 gr, majd köv 2 hét alatt 150 gr(beteg volt 1 hétig, nem volt hajlandó cicizni), de ha megnézzük 3 hét alatt 33 dkg, ami szerintem nem rossz úgy hogy beteg is volt. Más dokiknak ez a hízás megfele, de nekünk kiírták a tápit, hogy pótoljam. Meg stratégiát is váltunk.Mert eddig tejpép előtt cicizett, most már ne ciciztessem. reggel cici (+tápi), d.e. tejpép, ebéd főzelék, d.u. tejpép, vacsi anyatej (+tápi), éjaszaka anyatej. Ehez képest eddig minden alkalommal cicizett is. szerintetek így is fog kelleni? Nagyon táp ellenesek vagyunk.
Rossz anyának érzem magam!! :-((
Nem kérek olyan kommenteket akik lehordanak. Nem éheztetm a gyerekem!
Köszönöm!
Én sem váltanám ki, ha a helyedben lennék. Mi is tápszer ellenesek vagyunk.Pláne ugye,hogy már 6 hónapos.
Én biztos nem adnék Neki.Sokkal egészségesebb a friss zöldségből főzött főzelék,és a friss gyümölcs,amit Te készítesz.De a bolti is jó. A hízásával sincs baj.
Minden jót!
Ó lányok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Már itthon kínomban bőgök, amíg a kicsi alszik.
Szerintem sem kell, hisz van tejem, most meg neki állok "kotyvasztani"!! :-)
Nem kell a táp, nem tudja meg a doki, de én elmondanám a saját dokimnak, hogy nem értek egyet vele, hiszen 33 dkg-ot hízott a gyerekem 3 hét alatt, ezért köszönöm a receptet, de nem váltom ki egyenlőre.
És nem titkolóznék, hogy nem váltom ki. Ha most se hízik majd jobban, akkor elküld vizsgálatokra, mert azt fogja hinni, betegsége van a gyereknek, hogy tápszer mellett se hízik. Ennyi.
A gyereknél az a fontos, hogy ne fogyjon, ha nem hízik, az nem baj. Idióta orvos lehet, akinek csak a kövér babák a megfelelőek...
őket sztem nem érdekli,h kiváltod vagy sem. Ő felirta,a többi a Te dolgod,vagy kiváltod,vagy nem:-)
Ne is törődj vele,mindent úgy tégy,ahogy a szíved diktálja:-)üdv: 24 hós szopis baba anyukája
Nem tudja meg, és ne is váltsd ki!
Minden étkezésnél jó, ha cicizik, miért is ne? Szerintem egy ekkora babának még a legfőbb tápláléka az anyatej!
Ha beteg volt, akkor érthető a hízás lelassulása!
Szoptasd bátran annyiszor, ahányszor a baba igényli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!