Hogyan fagyasztjátok jégkockatartó tasakban a lefejt tejet?
Figyelt kérdés
Úgy értem, abba elég nagy mennyiség belefér. Fagyasztás után már nem lehet hozzá tölteni. Aki így csinálja, annak olyan sok lefejt teje van? Mert azt még szabályozni sem lehet hogy melyik kockába folyjon. Hogyan csináljátok? Nagyon jó ötletnek tartom, de nekem naponta csak kb 60 ml jön össze.2010. márc. 23. 12:54
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én úgy csináltam, hogy amennyit sikerült lefejnem, azt beleöntöttem egy Aventes pohárba (vagy bármi másba) és lefagyasztottam. A következő adagot megint ugyanígy.
Másnap kiszedtem az egyik megfagyott "tejkorongot" és hozzátettem a másikhoz. Így aztán 4-5 korong is összejött egy pohárba és amikor szükség volt rá, akkor nem kellett egész pohárnyi adagokat beáldozni egy-egy alkalommal, hanem csak 1-2 korongot vettem ki mindig.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!