Hozzátáplálás! Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem a négy hónapos, csak tápszeres babámnál a hozzátáplálást. Adtam neki három kanál almalevet. Nagyon ízlett neki, úgy láttam!! Úgy gondoltam, hogy ma már öt vagy hat kanállal kap. Innen hogyan tovább? Holnap adjak neki nyolc kanállal, aztán holnapután már mehet az alma is? Ha igen, akkor abból mennyit? És meddig? Mikor kezdjek hozzá keverni banánt és abból mennyit? Bocsi a sok kérdésért, de még nagyon tapasztalatlan vagyok!2010. márc. 22. 09:29
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, azt lehagytam, hogy persze a déli evésnél adom neki az almát, aztán tápit kap.
2010. márc. 22. 09:29
3/4 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 5,5 hónapos volt, amikor elkezdtem.Két napig kapott almalevet, aztán két nap almapüré.Két nap sütőtöklé, két nap sütőtökpüré.Két nap őszibaracklé, két nap pép.Aztán két nap répapüré,két nap alma-banán, két nap krumpli-alma, két nap meggy-banán, két nap szilva.Aztán már vegyítettem a dolgokat.Ő nem lacafacázott, kérte a pürét, így egy fél üveggel megevett.Kicsit gyorsnak tünhet a tempó, de úgy láttam érett az evésre, nyitotta a száját, ízlett neki minden, nem fájt semmitől a hasa.Étkezést még nem váltottunk ki, mert még mindig csak fél üvegnyit eszik meg, így utána még kap tejet.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, akkor holnap már adok neki alma pépet is, nem csak a levét. Azt két-három napig fokozatosan emelve az adagot! Aztán barackot kellene, de azt fagyasztva lehet venni? Azután majd jöhet a banán. Köszönöm a segítséget!
2010. márc. 22. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!