Mikor lehet elkezdeni legkorábban a hozzátáplálást?
Ostobaság,hogy még éretlen a gyomra egy mai gyereknek a természetes kajákhoz.A mi gyomrunk is feltudta dolgozni,és azok a mai gyerekek is feldolgozzák,akiket nem tápszerrel etetnek.A tápszerben semmilyen természetes anyag nincs,mert laboratóriumban állítják elő,még a vitaminokat is.Felénk sokan követik a régi módszereket.Van aki azért,mert ezt tartja helyesnek,van aki amiatt,mert nem költhet havonta 10-20.000.- ezret tápszerre.
Nekem 3 gyerekem van,6 és 3 éves,és egy 8 hónapos.Mindegyeiket tápszer nélkül,valódi gyümölccsel,főzelékekkel etettem.Tejet,tejtermékeket is kaptak.Ma már a legkisebb is majdnem mindig azt eszi,amit a család többi tagja.Mindegyik egészséges,semmire nem allergiás.A picinek 8 foga van,a bútorok mellett önállóan jár,rövid időre megáll egyedül a szoba közepén,tehát erős a csontozata is.
A tápszeres babák anyukái közt van sok,akinek a gyereke ilyen idősen még ülni sem tud.
Természetesen a te döntésed,hogy kire hallgatsz.
Egyébként pedig én is inkább kizárólag tápszert javaslok fél éves koráig, ha nem tudod fel/visszatornázni a tejmennyiséget.
Ennél korábban nemcsak az emésztőrendszert terhelik meg a szilárd táplálékok, de az immunrendszer érését is lassíthatják.
Én a kevésbé kockázatos megoldást választottam/választanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!