Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 babánál Avent kézi mellszívó...

3 babánál Avent kézi mellszívót használtam, most milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos a szilikon csillag szelep már nem zár rendesen, így nem működik a gép.

3 babánál használtam, rengeteg tejem szokott lenni...

Sajnos alkatrészként nem lehet venni :(

Milyen kézi mellszívót ajánlanátok ami napi használatban is teljesít?

2015. nov. 12. 14:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de ha nem fejsz akkor szépen beáll a kereslet-kínálat és nem lesz rengeteg tejed. Én csak az elsőnél fejtem, lett is túl sok felesleges tejem. A másodiknál 1-2x vettem csak elő a mellszívót, amikor sokat aludt a baba és majd kidurrantak. Mindig is utáltam fejni és szerintem alapesetben nem is kell.
2015. nov. 12. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsot, de próbáltam...nem vált be!

Ha nem fejném, begyulladna. 3 babával csináltam végig, 1-másfél éves korukig szoptak.

Nem fagyasztottam, mindig elvitték a felesleget!

Volt, hogy szoptatás után még majd szétdurrant és lefejtem 320 ml-t egy mellből...

Nekem muszáj sajnos :( pedig meglennék nélküle...

2015. nov. 12. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Elektromosat vennék, ha ennyit kell hasznàlni. Medela swing, hasznàltan kapsz 20-25 ezerért. Megéri rà beruhàzni, ehhez pót alkatrészt is kapsz.
2015. nov. 12. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:

jofogáson árulnak olcson aventet,abbol fel tudod használni a szelepet alkatrésznek,olcsobb mint egy uj.

(volt h 2 ezerért láttam már)

2015. nov. 12. 16:14
 5/8 A kérdező kommentje:

...használtat biztosan nem vennék...

megnézem a Madela elektromosat, bár mindig kézi volt, de lehet, hogy ideje újítani

2015. nov. 12. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én biztos olyat vennék, ami már egyszer bevált. Nekem az elektromos mellszívó nem jött be...
2015. nov. 12. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
van aki eladja ugy hogy 2x használta,és mivel van hozzá pot csillagszelep,igy a pot az haszálatban sem volt,szoval,még mindig megérné,és ugye ez az alkatrész amugy se érintkezik a másik nő bőrével.
2015. nov. 12. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elektromos még jobban "szétaszalja " a cicidet mint a kézi...az valamivel kíméletesebb :)
2015. nov. 12. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!