Mi történt a melleimmel?
10 hónapig szoptattam a kisfiamat. Rengeteg tejem volt , naponta többször fejtem is. Fogzáskor mellgyulladást is kaptam. Sosem volt nagy mellem. Olyan kis formás, tenyeres ( férjem szerint) .
Nem lógott. 80B méretem volt terhesség előtt.
Szoptatás után még pangott egy kis tej aztán elapadt.
Most úgy nézek ki, mint egy fejletlen kamaszlány. Eltűntek szó szerint a melleim. Épp egy kis lógó bőr maradt. :((
forduljak orvoshoz vele? Iszonyatosan zavar és sírok ha tükörben látom. Nem szeretnék implantátumot. Sajnálnám is rá a pénzt inkább a családra költöm. De nem hagy nyugodni. Más is járt így?? Lehet még valamit tenni , hogy legyen hasonlo mint volt?
Nem meglepő, sokan járnak így.
Egyik barátnőmnek is eltűnt, anyukámnak is eltűnt.
Én még reménykedek, hogy valami marad, mert eleve AA-s volt (most szoptatás alatt C). :)
3 hónapja hagyta el teljesen. Ez jó hîr, hogy valamennyire regenerálódott.
Sajnos sokat fogytam is most az elmúlt pár hétben. Ugye attól is kisebb lett. Egyenlőre a push up melltartó is felcsúszik az államig, mert a semmit az sem tudja feltartani :(
A sovány testalkatú, magas nőknél elmaradhat a zsírszövet visszaépülése a mellbe. Aki nem hízik, hanem inkább fogy, mert ilyen alkat, annak a mellébe is nehezen, vagy évek alatt, vagy sosem épül vissza annyi zsírszövet, mint amennyi korábban volt.
ozben itt a valasz is ra. Mert En is nahyon vekony vagyok:
Köszönöm a válaszokat. Hát sajnálom, hogy más is átéli ezt az érzést. De vîgasztal, hogy a fiamért tettem. :)
A melltartó tippet nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!