Mikor múlik el a mellbimbó és a mell érzékenysége?
Figyelt kérdés
2 hete szültem és törülközésnél nem bírom hozzáérinteni a törülközőt,mert annyira érzékeny.Melltartó nélkül is nagyon kellemetlen,ha hozzáér a pólóm.
Fog ez javulni,vagy egészen a szoptatás végéig ilyen lesz?
2010. márc. 19. 17:27
1/4 anonim válasza:
Ah, nem, 1-2 hét még és elmúlik. Jól van mellre téve a baba?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem jól van mellre téve,jó sokat eszik és szépen gyarapodik.
2010. márc. 19. 17:47
3/4 anonim válasza:
Nekem kb 1 hónap alatt múlt el, addig a szoptatás is nagyon fájt, de szerencsére utána teljesen fájdalommentessé vált, másfél évig kapta az anyatejet. Kitartás! :)
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem 6 hétig fájt nagyon-nagyon. Még véres is volt. Itthon ruha nélkül járkáltam, mert még a levegőtől is fájt. A szopi technikával nem volt baj, inkább az volt a gond, hogy az elején túl sokáig volt cicin. Aztán nagyobb lett, sokkal gyorsabban végzett, és 2 hónapos korában már a világ legkényelmesebb dolga volt megszoptatni. Most 1 éves, még 4x szopizik. Már csak a harapás tud fájni. :) Kitartás, el fog múlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!