Mikor kezd a mell feszesedni ill. a mellbimbó körül barnásodni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 10:44
1/6 anonim válasza:
Szia! nekem feszesedni a 13.héten kezdett, barnulni viszont csak kb. a 18.héttől fokozatosan.
24hetes
2/6 anonim válasza:
Feszesedni nekem is úgy a 12.hét után kezdett (de nem nagyon), barnulni meg mostanában, mondjuk 1-2 hete, szintén folyamatosan :)
Egy szintén 24 hetes kismami ;)
3/6 anonim válasza:
Nekem ez volt az első jele hogy megfogant a baba..besötétedett a bimbóudvar.Érdekes volt,de sejtettem mit jelent.3.terhességem.Az előzőekkel nekem is kb.14-18héttől kezdődött!
4/6 anonim válasza:
Nekem még szinte semmi változás. Épphogy látok egy ici-pici változást, nem feszesedik, csak picit barnább.
24 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Nekem is az első jelek között volt. Sokkal feszesebb lett (és nem úgy, ahogy mensi előtt szokott) már a mensi-kimaradás előtt, s elkezdett barnulni is. Mára 80B helyett 85C-s melltartót hordok, a mellem egyötöde egy nagy bimbóudvar.
7 hetes és 4 napos vagyok
6/6 anonim válasza:
Nekem is pár hetesen ez volt az első jel, hogy iszonyúan feszült a mellem. Most vagyunk 6 hetes 4 naposak, és ez azóta is fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!